Yli 15 minuutin mittaisten videoiden lataaminen

Videon pituusrajan kasvattaminen

Videolatauksissa on oletuksena 15 minuutin pituusrajoitus. Pidemmät lataukset edellyttävät, että vahvistat tilisi noudattamalla seuraavia ohjeita. Jos voit striimata sisältöä, pitkät lataukset ovat oletuksena käytössä.

Jos haluat ladata pidempiä videoita, sinun on vahvistettava tilisi seuraavasti:

1. Siirry tietokoneella lataussivulle osoitteeseen youtube.com/upload.
  2. Valitse sivun alareunasta Kasvata rajaasi. Voit vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan osoitteeseen https://www.youtube.com/verify
  3. Vahvista tilisi seuraamalla ohjeita. Voit valita, haluatko vahvistuskoodin tekstiviestillä matkapuhelimeen tai automatisoidun puhelun kautta.
  4. Kun olet vahvistanut tilisi, voit ladata yli 15 minuutin videoita.

Varmista, että sinulla on uusin selainversio, jotta voit ladata yli 20 Gt:n kokoisia tiedostoja.

Muistutus: Yllä kuvatut ohjeet koskevat vain yli 15 minuutin videoita. Lisätietoja lyhyempien videoiden lataamisesta on tässä ohjeartikkelissa.

Latauksen enimmäiskoko

Ladattavan videon enimmäiskoko on 128 Gt tai 12 tuntia sen mukaan, kumpi on pienempi. Olemme aiemmin muuttaneet latausrajoituksia, joten joidenkin vanhempien videoiden kesto voi olla yli 12 tuntia.

Yleisten ongelmien vianmääritys

Latasin pitkän videon ennen tilini vahvistamista.

Jos et muistanut vahvistaa tiliäsi ennen pitkän videon lataamista, sinua pyydetään vahvistamaan tilisi videon käsittelyn jälkeen.

Videonhallintaohjelmassa voi näkyä myös Hylätty (video on liian pitkä) ‑virheilmoitus. Tässä tapauksessa klikkaa videon vieressä olevaa Vahvista tili ‑painiketta.

Kun olet vahvistanut tilisi, julkaise se klikkaamalla videonhallintaohjelmassa Aktivoi video ‑painiketta. Aktivoidut videot määritetään automaattisesti yksityisiksi videoiksi, joten muista tarkistaa videosi yksityisyysasetukset ja muokata niitä tarvittaessa.

En löydä Kasvata rajaasi ‑linkkiä.

Jos et näe Kasvata rajaasi ‑linkkiä, voit ehkä jo nyt ladata pitkiä videoita. Tarkista Tilin ominaisuudet ‑sivun Pidemmät videot ‑osiosta, onko ominaisuus jo käytössä.

Olen jo vahvistanut tilini mutta en voi silti ladata pitkiä videoita.

Jos et enää voi ladata pitkiä videoita, vaikka olet aiemmin pystynyt näin tekemään, tarkista tilisi tekijänoikeusvaatimukset ja ‑varoitukset.

Voit ladata pitkiä videoita vain, jos sisältöösi ei kohdistu yhtään maailmanlaajuista Content ID ‑estoa.

Videoni on isompi kuin 128 Gt.

Jos videosi on isompi kuin 128 Gt, yritä pakata video videonmuokkausohjelmassa ennen kuin lataat sen YouTubeen. Tämä pienentää videotiedoston kokoa kuvanlaadun kärsimättä. Tavallinen tapa pakata video YouTubea varten on koodata se H.264-koodekilla.