Yli 15 minuutin mittaisten videoiden lataaminen

Videon pituusrajan kasvattaminen

Videolatauksissa on oletuksena 15 minuutin pituusrajoitus. Vahvistetuilla tileillä voi ladata myös pidempiä videoita.

Näin vahvistat Google-tilisi:

1. Avaa YouTube-mobiilisovellus.
  2. Napauta kamerakuvaketta  ladataksesi videon.
  3. Valitse tai kuvaa yli 15 minuutin pituinen video.
    • Jos et ole ennen ladannut videoita, lisää YouTube-kanavallesi nimi ja napauta LUO KANAVA.
  4. Valitse videon nimi, kuvaus ja asetukset ja napauta Seuraava .
  5. Valitse Vahvista, niin pääset vahvistamaan Google-tilisi.
  6. Lisää puhelinnumerosi ja valitse, haluatko saada vahvistuskoodin tekstiviestillä vai puhelimitse.
  7. Napauta LÄHETÄ KOODI.
  8. Lisää vahvistuskoodi, jonka sait tekstiviestillä tai puhelimitse. Jos et saanut tekstiviestiä tai puhelua, kokeile näitä vianetsintätoimintoja

Latauksen enimmäiskoko

Ladattavan videon enimmäiskoko on 128 Gt tai 12 tuntia sen mukaan, kumpi on pienempi. Olemme aiemmin muuttaneet latausrajoituksia, joten joidenkin vanhempien videoiden kesto voi olla yli 12 tuntia.

Yleisten ongelmien vianetsintä

Olen jo vahvistanut tilini, mutta videoni ei silti pyöri.

Tilin vahvistamisen jälkeen sinun on ladattava videosi uudelleen:
  1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse LUO ja lataa videosi uudelleen.
En tiedä, olenko vahvistanut tilini.

Voit tarkistaa Google-tilisi vahvistustilanteen Tilin ominaisuudet ‑sivulta. Jos tili on vahvistettu, kanavan nimen alla lukee Vahvistettu ja Pidemmät videot ‑kentässä on merkintä Käytössä.

Olen jo vahvistanut tilini mutta en voi silti ladata pitkiä videoita.

Jos olet aiemmin pystynyt lataamaan pitkiä videoita mutta enää se ei onnistu, katso onko tililläsi tekijänoikeusvaatimuksia tai ‑varoituksia.

Videoni on suurempi kuin 128 Gt.

Jos videosi on suurempi kuin 128 Gt, kokeile pakata se videonmuokkausohjelmalla ennen kuin lataat sen YouTubeen. Pakkaaminen pienentää videotiedoston kokoa kuvanlaadun kärsimättä. Tavallinen tapa pakata video YouTubea varten on koodata se H.264-koodekilla.