Upload videoer, der er længere end 15 minutter

Forøg din maksimale videolængde

Du kan som standard uploade videoer, der er op til 15 minutter lange. Bekræftede konti kan uploade videoer, der er længere end 15 minutter.

Sådan bekræfter du din Google-konto:

1. Åbn YouTube-mobilappen.
  2. Tryk på Opret og så Upload en video.
  3. Vælg en video, der er længere end 15 minutter.
  4. Vælg din videos titel, beskrivelse og indstillinger, og tryk så på NÆSTE.
  5. Følg vejledningen for at bekræfte din Google-konto. Du kan vælge at få en bekræftelseskode på sms eller via et automatiseret taleopkald.

Maksimal uploadstørrelse

Den maksimale filstørrelse, du kan uploade, er 256 GB eller 12 timer, afhængigt af hvad der fylder mindst. Vi har tidligere ændret grænserne for uploads, så du kan godt opleve, at ældre videoer er længere end 12 timer.

Find og løs almindelige problemer

Jeg har bekræftet min konto, men min video kan stadig ikke afspilles.

Når du har bekræftet din konto, skal du uploade din video igen:
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg OPRET , og upload din video igen.
Jeg ved ikke, om jeg har bekræftet min konto endnu.

Du kan tjekke, om du allerede har bekræftet din Google-konto, ved at gå til Adgang til funktioner. Hvis du har bekræftet din konto, står der "Aktiveret" i feltet "Funktioner, der kræver bekræftelse af telefon".

Jeg har bekræftet min konto, men jeg kan ikke uploade lange videoer.

Hvis du tidligere kunne uploade lange videoer og ikke længere kan få lov til det, kan du tjekke din konto for ophavsretskrav og strafklip.

Min video fylder mere end 256 GB.

Hvis din video fylder mere end 256 GB, kan du prøve at komprimere den i et videoredigeringsværktøj, før du uploader den til YouTube. Komprimeringen reducerer størrelsen på din videofil, samtidig med at den høje kvalitet bevares. Det er meget almindeligt at komprimere en video til YouTube ved at kode den med H.264 codec.