Penjar vídeos que durin més de 15 minuts

Augmentar el límit de durada d'un vídeo

De manera predeterminada, pots penjar vídeos de fins a 15 minuts de durada. Els comptes verificats poden penjar vídeos de més de 15 minuts.

Per verificar el teu Compte de Google:

1. Obre l'aplicació YouTube per a mòbils.
  2. Toca Crea i després Penja un vídeo.
  3. Selecciona un vídeo de més de 15 minuts.
  4. Tria el títol, la descripció i la configuració del vídeo i, a continuació, toca SEGÜENT.
  5. Segueix els passos per verificar el teu Compte de Google. Pots triar si vols rebre un codi de verificació mitjançant un missatge de text a un dispositiu mòbil o una trucada de veu automatitzada.

Mida màxima de pujada

La mida màxima que poden tenir els fitxers que pengis és 256 GB i no poden durar més de 12 hores. Hem anat canviant els límits de les pujades, així que és possible que vegis vídeos antics de més de 12 hores.

Resoldre problemes habituals

He verificat el meu compte, però el vídeo encara no es pot reproduir

Després de verificar el teu compte, hauràs de tornar a penjar el vídeo:
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Selecciona CREA i torna a penjar el vídeo.
No sé si ja he verificat el meu compte

Per comprovar si has verificat el teu Compte de Google, ves a Requisits de les funcions. Si has verificat el compte, veuràs "Activat" al quadre Funcions que requereixen la verificació per telèfon.

Ja s'ha verificat el meu compte, però no puc penjar vídeos llargs El vídeo supera els 256 GB.

Si el vídeo supera els 256 GB, prova de comprimir-lo amb un programari d'edició de vídeo abans de penjar-lo a YouTube. D'aquesta manera se'n reduirà la mida, però se'n mantindrà la qualitat. Una manera habitual de comprimir vídeos per a YouTube consisteix a codificar-los amb el còdec H.264.