Crear una publicació de la comunitat

Les publicacions de la comunitat t'ajuden a augmentar el teu abast a YouTube i t'ofereixen més possibilitats d'interaccionar amb el públic. Obtén més informació sobre els avantatges i els requisits d'idoneïtat de la pestanya Comunitat.

Nota: les publicacions de la comunitat es desactiven si el contingut d'un canal està definit com a creat per a nens. Obtén més informació sobre com pots definir el teu públic.

Crear una publicació

Per crear una publicació de la comunitat, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior de la pàgina, selecciona Penja  i després Crea una publicació.
  3. Al quadre de la part superior:
    • Escriu un missatge per crear una publicació de text o afegeix text a una publicació d'imatge, GIF o vídeo.
    • Tria si vols publicar un vídeo , una enquesta  o una imatge .
  4. Selecciona Publica.

Mencionar altres canals en una publicació

Pots mencionar altres canals de YouTube en publicacions de la comunitat des d'un ordinador introduint @ seguit del nom del canal. És possible que el canal rebi una notificació per informar-lo que l'has mencionat. Els espectadors poden fer clic a la menció des de qualsevol dispositiu per anar directament a la pàgina del canal mencionat.

Informació sobre els tipus de publicacions

Publicacions de text

Per crear una publicació de text, introdueix el missatge al quadre de text de la pestanya Comunitat del teu canal. Pots publicar el teu text sol o amb un vídeo, una imatge o un GIF. Les publicacions de text no es poden combinar amb enquestes.

Publicacions de llistes de reproducció

Si tens activades les publicacions de la comunitat, pots publicar llistes de reproducció dels artistes que t'agradin.

Obre la llista de reproducció que vols compartir, copia'n l'URL i enganxa'l al quadre de text quan creïs la publicació de la comunitat.

Publicacions d'imatge i GIF

Si decideixes penjar una imatge  amb la teva publicació, se't demanarà que seleccionis una imatge o un GIF animat de l'ordinador.

Totes les imatges han de seguir les directrius de la comunitat de YouTube.

Publicacions de vídeo

Si decideixes afegir un vídeo  a la teva publicació, pots triar una d'aquestes opcions:

• Cerca un vídeo de YouTube.
  • Copia l'URL d'un vídeo de YouTube.
  • Selecciona un vídeo del teu canal de YouTube.

Si crees una publicació en què comparteixes un vídeo d'un altre creador, és possible que s'enviï una notificació a l'usuari que el va penjar originalment. Això permet que els creadors sàpiguen que altres creadors han compartit els seus vídeos.

Nota: és possible que no es tornin a mostrar les publicacions de la comunitat que incloguin un vídeo ja present al feed de subscripcions o de la pàgina d'inici d'un espectador. D'aquesta manera s'evita que els espectadors vegin el mateix vídeo diverses vegades.

Enquestes

Si decideixes afegir una enquesta  a la teva publicació, segueix aquests passos:

1. Escriu una pregunta al camp de text.
  2. Escriu les respostes als camps "Afegeix una opció".
  3. Si necessites més camps de resposta, fes clic a +Afegeix una altra opció i afegeix preguntes i respostes.

Nota: les opcions de l'enquesta no poden tenir més de 65 caràcters.