Crear una publicació de la pestanya Comunitat

YouTube Community Posts

Les publicacions de la pestanya Comunitat t'ajuden a augmentar el teu abast a YouTube i t'ofereixen més possibilitats d'interaccionar amb el públic. Obtén més informació sobre els avantatges i els requisits d'idoneïtat de la pestanya Comunitat. L'accés a les publicacions de la pestanya Comunitat pot canviar segons el rol del teu canal. Obtén més informació sobre els permisos del canal.

Nota: les publicacions de la pestanya Comunitat es desactiven si:

Crear una publicació de la comunitat

Per crear una publicació de la comunitat:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior de la pàgina, selecciona Crea i després Crea una publicació.
  3. Al quadre de la part superior:
    • Escriu un missatge per crear una publicació de text o afegeix text a una publicació amb imatge, GIF o vídeo.
    • Tria si vols publicar un vídeo , una enquesta o una imatge .
  4. Selecciona Publica.

Limitem el nombre de publicacions que un canal pot crear en un període de 24 hores per protegir la comunitat de YouTube. Si trobes el missatge d'error "S'ha arribat al límit", torna-ho a provar al cap de 24 hores.

Programar una publicació

Per programar una publicació de la comunitat:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior de la pàgina, selecciona Crea i després Crea una publicació.
  3. Al quadre de la part superior:
    • Escriu un missatge per crear una publicació de text o afegeix text a una publicació amb imatge, GIF o vídeo.
    • Tria si vols publicar un vídeo , una enquesta o una imatge .
  4. Fes clic a la fletxa avall que hi ha al costat de Publica i selecciona Programa una publicació.
  5. Tria la data, l'hora i la zona horària en què vols que es publiqui.
  6. Selecciona Programa.

Mencionar altres canals en una publicació

Pots mencionar altres canals de YouTube en publicacions de la comunitat introduint @ seguit de l'identificador o el nom del canal. És possible que el canal rebi una notificació per informar-lo que l'has mencionat. Els espectadors poden fer clic a la menció des de qualsevol dispositiu per anar directament a la pàgina del canal mencionat.

Entendre els tipus de publicacions

Publicacions amb text

Per crear una publicació amb text, introdueix el missatge al quadre de text de la pestanya Comunitat del teu canal. Pots publicar el teu text sol o amb un vídeo, una imatge o un GIF. Les publicacions amb text no es poden combinar amb enquestes.

Publicacions amb llistes de reproducció

Si tens activades les publicacions de la comunitat, pots publicar llistes de reproducció dels artistes que t'agradin.

Obre la llista de reproducció que vols compartir, copia'n l'URL i enganxa'l al quadre de text quan creïs la publicació de la comunitat.

Publicacions amb imatge i GIF

Pots triar si vols penjar fins a 5 imatges amb la teva publicació. Fes clic a Imatge per seleccionar imatges o GIF animats des de l'ordinador.

Si tens accés a la pestanya Comunitat, també pots afegir text, adhesius i filtres a la teva publicació amb imatge a través de l'aplicació YouTube.

Directrius

• Mida: 16 MB com a màxim.
  • Tipus de fitxer: JPG, PNG, GIF o WEBP.
  • Relació d'aspecte suggerida: suggerim una relació d'aspecte d'1:1 perquè és així com es mostren les imatges al feed. Els espectadors podran veure la imatge completa fent-hi clic per ampliar-la.

Tingues en compte que totes les imatges han de seguir les directrius de la comunitat de YouTube. Si les imatges infringeixen les directrius de la comunitat, és possible que se suprimeixi la teva publicació i que s'apliqui un toc d'atenció al canal.

Publicacions amb vídeo

Si decideixes afegir un vídeo a la teva publicació, pots triar una d'aquestes opcions:

• Cercar un vídeo de YouTube.
  • Enganxar l'URL d'un vídeo de YouTube.
  • Seleccionar un vídeo del teu canal de YouTube.

Si crees una publicació en què comparteixes un vídeo d'un altre creador, és possible que s'enviï una notificació a l'usuari que el va penjar originalment. Això permet que els creadors sàpiguen que altres creadors han compartit els seus vídeos.

Nota: és possible que no es tornin a mostrar les publicacions de la comunitat sobre un vídeo ja present al feed de subscripcions o de la pàgina d'inici d'un espectador. Aquesta opció de configuració evita que els espectadors vegin el mateix vídeo diverses vegades.

Enquestes

Si decideixes afegir una enquesta a la teva publicació:

1. Selecciona una enquesta de tipus TEXT o IMATGE.
  2. Per a les enquestes de tipus TEXT:
    1. Introdueix una pregunta al camp de text.
    2. Escriu les respostes als camps "Opció".
    3. Si necessites més camps de resposta, toca AFEGEIX UNA OPCIÓ.
  3. Per a les enquestes de tipus IMATGE:
    1. Introdueix una pregunta al camp de text.
    2. Penja imatges com a respostes.
    3. Si necessites més imatges, toca AFEGEIX UNA OPCIÓ per afegir-ne fins a 4.

Nota: ara les opcions de l'enquesta d'imatges han augmentat fins a 36 caràcters. Les de text poden tenir 65 caràcters com a màxim.

Qüestionaris

Si decideixes afegir un qüestionari a la teva publicació:

1. Introdueix una pregunta al camp de text.
  2. Escriu les respostes als camps "Resposta". Cadascuna pot tenir fins a 80 caràcters.
  3. Si necessites més camps de resposta, toca Afegeix una resposta. Pots tenir fins a quatre respostes.
  4. Selecciona la resposta correcta. Al camp de text, pots afegir una explicació opcional sobre per què aquesta és la resposta correcta. Les explicacions poden tenir 350 caràcters com a màxim.
Nota: els qüestionaris només poden tenir una resposta correcta.

Gestionar l'activitat

Pots anar a l'historial de la teva activitat i gestionar-lo a les publicacions de la comunitat. Aquesta funció només està disponible en ordinadors.

1. Ves a YouTube.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Historial.
  3. A la dreta, a sota de "Tipus d'historial", fes clic a Comunitat. Veuràs el teu historial de publicacions de la comunitat.
  4. Per editar o suprimir una activitat, passa-hi el cursor per sobre, fes clic a Més '' i després Edita o Suprimeix.

Nota: l'historial de publicacions que has obert només es desa durant 30 dies.