Vis dit engagement med YouTube Bidragydere

YouTube har udviklet et program til at anerkende og understøtte det verdensomspændende fællesskab af bidragydere.

Disse lidenskabelige brugere hjælper med at skabe den bedst mulige YouTube-oplevelse for alle ved at:

• Besvare tusindvis af spørgsmål i vores hjælpeforum (tilgængeligt på engelsk, fransk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk).
  • Interagere med andre YouTube Music-brugere og hjælpe med at besvare spørgsmål i vores YouTube Music-hjælpegruppe (tilgængelig på engelsk).
  • Besvare relevante spørgsmål fra YouTube-brugere på Twitter via Help on Social.
  • Producere videoer, der hjælper brugere og skabere med at forstå, hvordan man bruger YouTube bedst (tilgængeligt på fransk, japansk, portugisisk, russisk, spansk og tysk).

Deltag i programmet YouTube Bidragydere

Ved at blive en del af programmet YouTube Bidragydere kan du hjælpe os med at gøre YouTube til en bedre platform til at dele, se og involvere sig i videoer hver dag. Du kan også få adgang til eksklusive workshops, interagere med YouTube-teamet og få smugkig på nye produkter og funktioner. YouTube Bidragydere deltager i programmet for Google-produkteksperter.

For at blive bidragyder på YouTube og deltage i dette program skal du acceptere og overholde reglerne for programmet YouTube Bidragydere. Bemærk, at dette program i øjeblikket er i beta og kan blive ændret. Vi ser frem til løbende at forbedre programmet. Er du interesseret i at deltage? Tilmeld dig her.