Participar en el programa Col·laboradors de YouTube

YouTube ha dissenyat un programa per reconèixer i donar suport a la comunitat global de col·laboradors.

Aquests usuaris apassionats ajuden a crear la millor experiència possible de YouTube per a tothom de les maneres següents:

• Responen a milers de preguntes del fòrum d'ajuda (disponible en alemany, anglès, espanyol, francès, japonès, portuguès i rus).
  • Interaccionen amb altres usuaris de YouTube Music i responen a preguntes a la nostra Comunitat d'ajuda de YouTube Music (disponible en anglès).
  • Responen a preguntes importants dels usuaris de YouTube per Twitter a través de Help on Social.
  • Produeixen vídeos per ajudar els usuaris i els creadors a treure el màxim profit de YouTube (disponible en alemany, espanyol, francès, japonès, portuguès i rus).

Unir-se al programa Col·laboradors de YouTube

En unir-te al programa Col·laboradors de YouTube, pots ajudar-nos a millorar YouTube com a plataforma per interaccionar amb vídeos, veure'n i compartir-ne cada dia. També podràs accedir a tallers exclusius, interaccionar amb l'equip de YouTube i veure avançaments de funcions i productes nous. El programa Col·laboradors de YouTube forma part del programa per a experts en productes de Google.

Per ser un Col·laborador de YouTube i participar en aquest programa, has d'acceptar i complir les normes del programa Col·laboradors de YouTube. Actualment, aquest programa està en fase beta i, per tant, pot canviar. Amb el temps, esperem poder millorar-lo cada cop més. T'agradaria unir-t'hi? Registra't aquí.