Interagera med YouTubers i community-inlägg

Med community-inlägg kan du interagera ännu mer med dina favoritkreatörer. Du kan till exempel svara på omröstningar, quiz, bilder och giffar på YouTube.

Community-inlägg visas på Community-fliken på kreatörens kanal, och de kan även visas i hemflödet och prenumerationsflödet. Du kan trycka på Visa alla inlägg i hemflödet om du vill se ett flöde med enbart community-inlägg. I flödet kan du se inlägg från kanaler du har interagerat med tidigare eller inlägg som vi tror att du gillar.

Interagera med inlägg

Logga in på YouTube-appen för att svara på community-inlägg, community-omröstningar och quiz samt hantera aviseringar om community-inlägg.

Svara på community-inlägg
  1. Tryck på Kommentera på ett community-inlägg i hemflödet, i prenumerationsflödet eller på Community-fliken.
  2. Skriv ett svar i community-inlägget eller en kommentar.
  3. Tryck på Skicka .

Tips! Du kan även välja att svara genom att trycka på Gilla  eller Ogilla . Kom ihåg att dina svar är kopplade till kontot du är inloggad på.

Hantera aviseringar om community-inlägg

Om du prenumererar på en kanal med community-inlägg kan du välja att få aviseringar om du vill. Läs mer om hur du ändrar aviseringsinställningarna. Öppna kanalen du vill hantera aviseringar för.

Hantera community-inlägg i prenumerationsflödet

Du kan välja att få både inlägg och videor i prenumerationsflödet eller bara videor.

1. Tryck på Prenumerationer .
  2. Svep åt vänster i filterfältet högst upp följt av tryck på INSTÄLLNINGAR.
  3. Välj om du vill se Videor och inlägg eller Bara videor.

Du kan också ställa in alla kanalaviseringar genom att klicka på aviseringsklockan . Välj Alla , Anpassade eller Inga .

Avvisa inlägg i communityn från startsidan

Du kan avvisa community-inlägg som visas i flödet på startsidan genom att trycka på Mer ” bredvid inlägget och välja Inte intresserad .