Interagera med innehållsskapare i community-inlägg

Med community-inlägg kan du interagera ännu mer med de innehållsskapare du gillar bäst. Nu kan du till exempel delta i omröstningar och kommentera bilder och GIF-bilder på YouTube.

När en innehållsskapare lägger upp ett inlägg kan du kommentera, gilla och delta i omröstningar. Community-inlägg visas på fliken Community på innehållsskaparens kanal, och de kan även visas på startsidan och i prenumerationsflödet. Community är fortfarande i betaversion och vi testar med olika tittare.

Obs! Fliken Community ersätter fliken Diskussion. Du kan redigera dina kommentarer på fliken Diskussion i 30 dagar efter att innehållsskaparna fått fliken Community.

Så här redigerar du kommentarer:

1. Logga in på YouTube på datorn.
  2. Öppna kommentarshistoriken.

Logga in på YouTube på en dator för att svara på community-inlägg, svara på community-omröstningar och hantera community-inlägg.

Svara på community-inlägg

1. Öppna en kanal och klicka på fliken Community. Läs mer om hur tittare kan svara på dina inlägg.
  2. Klicka på Kommentera under innehållsskaparens inlägg (text, bild, omröstning eller video).
  3. Skriv ditt svar.
  4. Klicka på Kommentera.

Förutom att svara med text kan du också svara på inlägget genom att klicka på Gilla eller Ogilla . Kom ihåg att dina svar är kopplade till kontot du är inloggad på.

Svara på community-omröstningar

1. Besök en kanal och klicka på fliken Community.
  2. Välj svar under innehållsskaparens enkät. Du kan också motivera svaret i kommentarsrutan under omröstningen.
  3. Klicka på Rösta.

Du kan också svara genom att trycka på Gilla eller Ogilla .Kom ihåg att dina svar är kopplade till kontot du är inloggad på.