Interagera med YouTubers i community-inlägg

Med community-inlägg kan du interagera ännu mer med dina favoritkreatörer. Du kan till exempel svara på omröstningar, quiz, bilder och giffar på YouTube.

Community-inlägg visas på Community-fliken på kreatörens kanal, och de kan även visas i hemflödet och prenumerationsflödet.

Interagera med inlägg

Logga in på YouTube på en dator för att svara på community-inlägg, community-omröstningar och quiz samt hantera community-inlägg.

Svara på community-inlägg och kommentarer

Så här svarar du på ett community-inlägg

1. Besök en kanal och klicka på Community-fliken.
  2. Klicka på Kommentera under kreatörens inlägg (text, bild, omröstning, quiz eller video). Du kan kommentera ett inlägg eller någons svar.
  3. Skriv ditt svar.
  4. Klicka på KOMMENTERA.

Så här svarar du på en kommentar i ett community-inlägg

1. Klicka på SVARA under en kommentar.
  2. Skriv kommentar.
  3. Klicka på SVARA.

Tips! Du kan också svara på ett inlägg genom att klicka på Gilla  eller Ogilla . Kom ihåg att dina svar är kopplade till kontot du är inloggad på.

Redigera kommentarer i community-inlägg, quiz och omröstningar
  1. Logga in på YouTube på datorn.
  2. Öppna kommentarshistoriken.