Interagera med innehållsskapare i community-inlägg

Med community-inlägg kan du interagera ännu mer med de innehållsskapare du gillar bäst. Nu kan du till exempel delta i omröstningar och kommentera bilder och GIF-bilder på YouTube.

När en innehållsskapare lägger upp ett inlägg kan du kommentera, gilla och delta i omröstningar. Community-inlägg visas på fliken Community på innehållsskaparens kanal, och de kan även visas på startsidan och i prenumerationsflödet. Community är fortfarande i betaversion och vi testar med olika tittare.

Obs! Fliken Community ersätter fliken Diskussion. Du kan redigera dina kommentarer på fliken Diskussion i 30 dagar efter att innehållsskaparna fått fliken Community.

Så här redigerar du kommentarer:

1. Logga in på YouTube på datorn.
  2. Öppna kommentarshistoriken.

Logga in på YouTube på en dator för att svara på community-inlägg, svara på community-omröstningar och hantera community-inlägg.

Svara på community-inlägg och kommentarer

Så här svarar du på ett community-inlägg

1. Besök en kanal och klicka på fliken Community.
  2. Klicka på Kommentera under YouTuberns inlägg (text, bild, omröstning eller video). Du kan kommentera ett inlägg eller någons svar.
  3. Skriv ditt svar.
  4. Klicka på Kommentera.

Så här svarar du på en kommentar i ett community-inlägg

1. Klicka på Svara under en kommentar.
  2. Skriv din kommentar.
  3. Klicka på Svara.

Tips! Du kan också svara på ett inlägg genom att klicka på Gilla  eller Ogilla . Kom ihåg att dina svar är kopplade till kontot du är inloggad på.