Kommuniser med skapere gjennom foruminnlegg

Gjennom foruminnlegg kan du få tettere kontakt med favorittskaperne dine. Nå kan du blant annet svare på skapernes undersøkelser, bilder, GIF-er med mer på YouTube.

Når en skaper legger ut et innlegg, kan du svare på det ved å like eller kommentere det og avgi stemmer i undersøkelser. Du finner foruminnleggene i Fellesskap-fanen på kanalen til den aktuelle skaperen, og de kan også vises i Startside-feeden og Abonnementer-feeden. Fellesskap-funksjonen foreligger foreløpig bare i betaversjon, og vi tester den på ulike målgrupper.

Merk: Etter som Fellesskap-fanen gjøres tilgjengelig for skaperne, kommer den til å erstatte Diskusjon-fanen. Etter at en skaper har fått tilgang til Fellesskap-fanen, kan kommentarer som er lagt ut i Diskusjon-fanen, redigeres i 30 dager.

Sånn kan du redigere kommentarene dine:

1. Logg på YouTube på datamaskinen.
  2. Gå til kommentarloggen din.

Foruminnlegg er bare tilgjengelig på iPhone, ikke iPad.

Logg på YouTube-appen for å svare på foruminnlegg, delta i forumundersøkelser og administrere varsler om foruminnlegg.

Svar på foruminnlegg
  1. Trykk på Kommenter i et foruminnlegg i Startside-feeden, i Abonnementer-feeden eller på Fellesskap-fanen.
  2. Skriv inn et svar på foruminnlegget eller til en kommentar.
  3. Trykk på Send Send.

Tips: Du kan også velge å svare ved å trykke på Liker eller Liker ikke . Husk at svarene dine knyttes til kontoen du er logget på med.

Administrer varsler om foruminnlegg

Hvis du abonnerer på en kanal som har foruminnlegg, og har valgt å motta varsler, kan det hende du mottar varsler om slike innlegg. Finn ut mer om hvordan du endrer varslingsinnstillingene dine. Gå til kanalen du vil administrere varsler for.

Fjern foruminnlegg fra startsiden

Du kan fjerne foruminnlegg som vises i Startside-feeden din, ved å trykke på Mer ved siden av det aktuelle innlegget og så velge Ikke interessert.