Kommuniser med skapere gjennom foruminnlegg

Gjennom foruminnlegg kan du få tettere kontakt med favorittskaperne dine. Du kan svare på avstemninger, quizer, bilder, GIF-er og annet som skapere legger ut på YouTube.

Du finner foruminnleggene på Fellesskap-fanen på kanalen til den aktuelle skaperen, og de kan også vises i Startside-feeden og Abonnementer-feeden. I Startside-feeden kan du trykke på Se alle innlegg for å se en feed som bare inneholder foruminnlegg. I feeden kan du se innlegg fra kanaler du tidligere har samhandlet med, eller innlegg vi tror du kommer til å like.

Samhandle med innlegg

Logg på YouTube-appen for å svare på foruminnlegg, forumavstemninger og -quizer og administrere varsler om foruminnlegg.

Merk: Varsler om foruminnlegg er ikke tilgjengelige på iPad.
Svar på foruminnlegg
  1. Trykk på Kommenter''" i et foruminnlegg i Startside-feeden, i Abonnementer-feeden eller på Fellesskap-fanen.
  2. Skriv inn et svar på foruminnlegget eller en kommentar.
  3. Trykk på Send Send.

Tips: Du kan også velge å svare ved å trykke på Liker eller Liker ikke . Husk at svarene dine er knyttet til kontoen du er logget på med.

Administrer varsler om foruminnlegg

Hvis du abonnerer på en kanal som har foruminnlegg, og har valgt å motta varsler, kan det hende du mottar varsler om slike innlegg. Finn ut mer om hvordan du endrer varslingsinnstillingene dine. Gå til kanalen du vil administrere varsler for.

​Administrer foruminnlegg i Abonnementer-feeden

Du kan velge å se innlegg og videoer i Abonnementer-feeden – eller bare videoer.

1. Trykk på Abonnementer .
  2. På filterlinjen øverst sveiper du til venstre etterfulgt av og trykker på INNSTILLINGER.
  3. Velg Videoer og innlegg eller Bare videoer.

​Du kan også administrere alle kanalvarsler ved å klikke på bjelleikonet . Velg Alle , Personlig tilpasset eller Ingen .​

Fjern foruminnlegg fra startsiden

Du kan fjerne foruminnlegg som vises i Startside-feeden din, ved å trykke på Mer» ved siden av det aktuelle innlegget og så velge Ikke interessert.