Kommuniser med skapere gjennom foruminnlegg

Gjennom foruminnlegg kan du få tettere kontakt med favorittskaperne dine. Nå kan du blant annet svare på skapernes undersøkelser, bilder, GIF-er med mer på YouTube.

Når en skaper legger ut et innlegg, kan du svare på det ved å like eller kommentere det og avgi stemmer i undersøkelser. Du finner foruminnleggene i Fellesskap-fanen på kanalen til den aktuelle skaperen, og de kan også vises i Startside-feeden og Abonnementer-feeden. Fellesskap-funksjonen foreligger foreløpig bare i betaversjon, og vi tester den på ulike målgrupper.

Merk: Etter som Fellesskap-fanen gjøres tilgjengelig for skaperne, kommer den til å erstatte Diskusjon-fanen. Etter at en skaper har fått tilgang til Fellesskap-fanen, kan kommentarer som er lagt ut i Diskusjon-fanen, redigeres i 30 dager.

Sånn kan du redigere kommentarene dine:

1. Logg på YouTube på datamaskinen.
  2. Gå til kommentarloggen din.

Logg på YouTube på en datamaskin for å svare på foruminnlegg, delta i forumundersøkelser og administrere foruminnlegg.

Svar på foruminnlegg og kommentarer

Slik svarer du på et foruminnlegg

1. Gå til en kanal, og klikk på Fellesskap-fanen.
  2. Klikk på Kommenter under innlegget til skaperen (tekst, bilde, video eller undersøkelse). Du kan kommentere et innlegg eller noen andres svar.
  3. Skriv inn svaret ditt.
  4. Klikk på Kommenter.

Slik svarer du på en kommentar til et foruminnlegg

1. Klikk på Svar under en kommentar.
  2. Skriv inn kommentaren din.
  3. Klikk på Svar.

Tips: Du kan også svare på innlegget ved å klikke på Liker  eller Liker ikke . Husk at svarene dine knyttes til kontoen du er logget på med.