Få kontakt med skapere gjennom fellesskapsinnlegg

Gjennom innlegg i fellesskapet kan du og andre brukere få tettere kontakt med favorittskaperne deres. Nå kan du blant annet svare på skapernes undersøkelser, bilder og GIF-er på YouTube.

Når en skaper legger ut et innlegg, kan du svare på det ved å kommentere, trykke på Liker og avgi stemmer i undersøkelser. Du finner disse innleggene i Fellesskap-fanen på kanalen til skaperen, og du kan se innleggene på startsidefeeden og Abonnementer-feeden. Fellesskap-funksjonen er fortsatt på betastadiet, og vi tester den på ulike målgrupper.

Merk: Fellesskap-fanen kommer til å erstatte Diskusjon-fanen. Du kan se eller slette kommentarer du har lagt til i Diskusjon-fanen, i 30 dager etter at Fellesskap-fanen blir tilgjengelig på skaperens kanal. Følg veiledningen nedenfor.

1. Logg på www.youtube.com på en datamaskin.
  2. Gå til kommentarloggen din.

Logg på YouTube på en datamaskin for å svare på innlegg, delta i undersøkelser og administrere innlegg i fellesskapet.

Svar på innlegg i fellesskapet

1. Gå til en kanal, og klikk på Fellesskap-fanen. Finn ut hvordan seerne kan svare på innleggene dine.
  2. Klikk på Kommenter under innlegget til skaperen (tekst, bilde, undersøkelse eller video).
  3. Skriv inn svaret ditt.
  4. Klikk på Kommenter.

I tillegg til å svare med tekst kan du også svare på innlegget ved å klikke på Liker eller Liker ikke . Husk at svarene dine er knyttet til kontoen du er logget på med.

Svar på undersøkelser i felleskapet

1. Gå til en kanal, og klikk på Fellesskap-fanen.
  2. Velg et svar under den aktuelle undersøkelsen. Du kan også skrive inn hvorfor du valgte dette alternativet, i kommentarfeltet under undersøkelsen.
  3. Klikk på Stem.

I tillegg til å svare på undersøkelser kan du også svare ved å klikke på Liker eller Liker ikke . Husk at svarene dine er knyttet til kontoen du er logget på med.