Kommuniser med skapere gjennom foruminnlegg

Gjennom foruminnlegg kan du få tettere kontakt med favorittskaperne dine. Du kan svare på undersøkelser, bilder, GIF-er og annet som skapere har lagt ut på YouTube.

Du finner foruminnleggene på Fellesskap-fanen på kanalen til den aktuelle skaperen, og de kan også vises i Startside-feeden og Abonnementer-feeden.

Merk: Skapere med over 500 abonnenter har tilgang til foruminnlegg.

Logg på YouTube på en datamaskin for å svare på foruminnlegg, delta i forumundersøkelser og administrere foruminnlegg.

Svar på foruminnlegg og kommentarer

Slik svarer du på et foruminnlegg

1. Gå til en kanal, og klikk på Fellesskap-fanen.
  2. Klikk på Kommenter under innlegget til skaperen (tekst, bilde, video eller undersøkelse). Du kan kommentere et innlegg eller noen andres svar.
  3. Skriv inn svaret ditt.
  4. Klikk på Kommenter.

Slik svarer du på en kommentar til et foruminnlegg

1. Klikk på Svar under en kommentar.
  2. Skriv inn kommentaren din.
  3. Klikk på Svar.

Tips: Du kan også svare på innlegget ved å klikke på Liker  eller Liker ikke . Husk at svarene dine knyttes til kontoen du er logget på med.