Kommuniser med skapere gjennom foruminnlegg

Gjennom foruminnlegg kan du få tettere kontakt med favorittskaperne dine. Du kan svare på avstemninger, quizer, bilder, GIF-er og annet som skapere legger ut på YouTube.

Du finner foruminnleggene på Fellesskap-fanen på kanalen til den aktuelle skaperen, og de kan også vises i Startside-feeden og Abonnementer-feeden.

Samhandle med innlegg

Logg på YouTube på en datamaskin for å svare på foruminnlegg, -avstemninger og -quizer og administrere foruminnlegg.

Svar på foruminnlegg og kommentarer

Slik svarer du på et foruminnlegg

1. Gå til en kanal, og klikk på Fellesskap-fanen.
  2. Klikk på Kommenter under innlegget til skaperen (tekst, bilde, video eller avstemning). Du kan kommentere innlegg eller andres svar.
  3. Skriv inn svaret ditt.
  4. Klikk på KOMMENTER.

Slik svarer du på en kommentar til et foruminnlegg

1. Klikk på SVAR under en kommentar.
  2. Skriv inn kommentaren din.
  3. Klikk på SVAR.

Tips: Du kan også svare på innlegget ved å klikke på Liker  eller Liker ikke . Husk at svarene dine er knyttet til kontoen du er logget på med.

Rediger kommentarene dine i foruminnlegg, -quizer og -avstemninger
  1. Logg på YouTube på en datamaskin.
  2. Gå til kommentarloggen din.