Yhteydenpito sisällöntuottajien kanssa yhteisöpostauksilla

Yhteisöpostauksilla voit olla entistä tiiviimmin yhteydessä sisällöntuottajiin. Voit vastata sisällöntuottajan äänestyksiin, tietovisoihin, kuviin, GIF-animaatioihin ja muuhun sisältöön YouTubessa.

Yhteisöpostaukset ovat nähtävissä sisällöntuottajan kanavasivun Yhteisö-välilehdellä, ja lisäksi ne voivat näkyä etusivun fiidissä sekä tilausfiidissä. Etusivun fiidistä voit valita vain yhteisöpostauksia sisältävän fiidin napauttamalla Näytä kaikki postaukset. Fiidissä näet postauksia kanavilta, joiden sisältöön olet reagoinut. Voit myös nähdä postauksia, joista uskomme sinun pitävän.

Postauksiin reagoiminen

Kirjaudu YouTube-sovellukseen, niin voit vastata yhteisöpostauksiin, ‑äänestyksiin ja ‑tietovisoihin sekä muuttaa yhteisöpostausten ilmoitusasetuksia.

Näin vastaat yhteisöpostauksiin
  1. Kun näet yhteisöpostauksen Koti- tai Tilaukset-syötteessä tai Yhteisö-välilehdellä, napauta kommenttipainiketta .
  2. Lisää vastauksesi yhteisöpostaukseen tai kommenttiin.
  3. Valitse Lähetä .

Vinkki: Voit myös vastata peukuttamalla ( tai ). Muista että vastauksesi yhdistetään tiliin, jolle olet kirjautunut.

Yhteisöpostausten ilmoitusten käyttö

Jos olet tilannut kanavan, jolla on yhteisöpostauksia, voit saada niistä halutessasi ilmoituksia. Katso lisätietoja ilmoitusasetusten muuttamisesta. Siirry kanavalle, jonka ilmoitusasetuksia haluat muuttaa.

​Yhteisöpostausten ylläpito tilausfiidissä

Voit valita, näkyykö tilaussyötteessäsi postaukset ja videot vai pelkästään videot.

1. Napauta Tilaukset .
  2. Pyyhkäise yläreunan suodatinpalkista vasemmalle ja sitten ja valitse ASETUKSET.
  3. Valitse joko Videot ja postaukset tai Vain videot.

Jos haluat muokata kaikkia kanavailmoituksia, klikkaa ilmoituskelloa . Valitse Kaikki , Yksilöidyt tai Ei mitään .

Yhteisöpostausten poistaminen etusivun fiidistä

Voit poistaa yhteisöpostauksia etusivun fiidistä napauttamalla postauksen vierestä Lisää " ja sitten En ole kiinnostunut .