Yhteydenpito sisällöntuottajien kanssa yhteisöpostauksilla

Yhteisöpostauksilla voit olla entistä tiiviimmin yhteydessä sisällöntuottajiin. Voit vastata sisällöntuottajan kyselyihin, kuviin, GIF-kuviin ja muuhun YouTubessa.

Yhteisöpostaukset ovat nähtävissä sisällöntuottajan kanavasivun Yhteisö-välilehdellä, ja lisäksi ne voivat näkyä Koti- ja Tilaukset-syötteessä.

Huom. Yhteisöpostauksia voivat käyttää sisällöntuottajat, joilla on yli 500 tilaajaa.

Kirjaudu YouTubeen tietokoneella, niin voit vastata yhteisöpostauksiin ja ‑äänestyksiin sekä ylläpitää yhteisöpostauksia.

Yhteisöpostauksiin ja kommentteihin vastaaminen

Näin vastaat yhteisöpostauksiin

1. Siirry kanavalle ja klikkaa Yhteisö-välilehteä.
  2. Valitse sisällöntuottajan julkaisun (teksti, kuva, kysely tai video) alapuolelta Kommentti . Voit kommentoida postausta tai muiden lähettämiä vastauksia.
  3. Kirjoita vastauksesi.
  4. Valitse LISÄÄ KOMMENTTI.

Näin vastaat yhteisöpostauksen kommenttiin

1. Valitse kommentin alapuolelta VASTAA.
  2. Kirjoita kommenttisi.
  3. Valitse VASTAA.

Vinkki: Voit myös antaa postaukselle yläpeukun   tai alapeukun . Muista että vastauksesi yhdistetään tiliin, jolle olet kirjautunut.