Yhteydenpito sisällöntuottajien kanssa yhteisöpostauksilla

Yhteisöpostauksilla voit olla entistä tiiviimmin yhteydessä sisällöntuottajiin. Voit nyt vastata sisällöntuottajan kyselyihin, kuviin, GIF-kuviin ja muuhun YouTubessa.

Kun sisällöntuottaja on julkaissut viestin, voit vastata kommentoimalla, tykkäämällä ja äänestämällä kyselyissä. Yhteisöpostaukset ovat nähtävissä sisällöntuottajan kanavasivun Yhteisö-välilehdellä, ja lisäksi ne voivat näkyä Koti-syötteessä ja Tilaukset-syötteessä.Yhteisöominaisuus on edelleen betakokeiluvaiheessa, ja testaamme sitä erilaisten yleisöjen kanssa.

Huom. Kun sisällöntuottajat saavat Yhteisö-välilehden, se korvaa Keskustelu-välilehden. Kun sisällöntuottajat ovat saaneet Yhteisö-välilehden, voit muokata Keskustelu-välilehden kommentteja 30 päivän ajan.

Näin muokkaat kommentteja:

1. Kirjaudu YouTubeen tietokoneella.
  2. Siirry kommenttihistoriaasi.

Kirjaudu YouTubeen tietokoneella, niin voit vastata yhteisöpostauksiin ja ‑äänestyksiin sekä ylläpitää yhteisöpostauksia.

Yhteisöpostauksiin ja kommentteihin vastaaminen

Näin vastaat yhteisöpostauksiin

1. Siirry kanavalle ja klikkaa Yhteisö-välilehteä.
  2. Valitse sisällöntuottajan julkaisun (teksti, kuva, kysely tai video) alapuolelta Kommentti . Voit kommentoida postausta tai muiden lähettämiä vastauksia.
  3. Kirjoita vastauksesi.
  4. Valitse Lisää kommentti.

Näin vastaat yhteisöpostauksen kommenttiin

1. Valitse kommentin alapuolelta Vastaa.
  2. Kirjoita kommenttisi.
  3. Valitse Vastaa.

Vinkki: Voit myös vastata peukuttamalla (  tai ). Muista että vastauksesi yhdistetään tiliin, jolle olet kirjautunut.