Interager med youtubere via fællesskabsindlæg

Fællesskabsindlæg giver dig mulighed for at interagere endnu mere med dine foretrukne youtubere. Du kan nu svare på youtuberes afstemninger, billeder, giffer og meget mere på YouTube.

Når en youtuber har lavet et indlæg, kan du svare ved at kommentere, give et like og deltage i afstemninger. Fællesskabsindlæg er tilgængelige på fanen Fællesskab på youtuberens kanal, og de kan også være i startfeedet og abonnementsfeedet.Fællesskab er stadig i beta, og vi tester det med forskellige målgrupper.

Bemærk! Når youtubere får fanen Fællesskab, erstatter den fanen Diskussion. Du kan redigere alle kommentarer, du har skrevet på fanen Diskussion, i op til 30 dage efter at youtuberen har fået fanen Fællesskab.

Sådan redigerer du dine kommentarer:

1. Log ind på YouTube på din computer.
  2. Gå til din kommentarhistorik.

Log ind på YouTube på en computer for at svare på fællesskabsindlæg og afstemninger til fællesskabet samt administrere fællesskabsindlæg.

Svar på fællesskabsindlæg og kommentarer til fællesskabsindlæg

Sådan svarer du på et fællesskabsindlæg

1. Gå til en kanal, og klik på fanen Fællesskab.
  2. Under youtuberens indlæg (tekst, billede, afstemning eller video) skal du klikke på Kommenter . Du kan kommentere et indlæg eller nogens svar.
  3. Skriv dit svar.
  4. Klik på Kommenter.

Sådan svarer du på en kommentar til et fællesskabsindlæg

1. Klik på Svar under en kommentar.
  2. Skriv din kommentar.
  3. Klik på Svar.

Tip! Du kan også reagere på indlægget ved at klikke på Like  eller Dislike . Husk, at dine svar er knyttet til den konto, du er logget ind på.