Interaccionar amb els creadors a les publicacions de la comunitat

Les publicacions de la comunitat us permeten a tu i a altres usuaris interaccionar encara més amb els vostres creadors preferits. A YouTube, ara pots respondre a enquestes, fotos, GIF i moltes més publicacions dels creadors.

Quan un creador publica contingut, pots afegir-hi un comentari, indicar si t'agrada o votar, si es tracta d'una enquesta. Les publicacions de la comunitat estan disponibles a la pestanya Comunitat del canal del creador, i és possible que les vegis al feed de la pàgina d'inici i al feed de subscripcions. La pestanya Comunitat només està disponible en versió beta i estem fent proves amb diversos públics.

Nota: la pestanya Comunitat substituirà la pestanya Comentaris als canals dels creadors. Podràs accedir als comentaris que hagis publicat a la pestanya Debat fins a 30 dies després que els creadors obtinguin la pestanya Comunitat, i també podràs suprimir-los. Per fer-ho, segueix aquestes instruccions:

1. Inicia la sessió a www.youtube.com a l'ordinador.
  2. Ves a l'historial de comentaris.

Inicia la sessió a YouTube en un ordinador per respondre a publicacions i enquestes de la comunitat o gestionar-ne publicacions.

Respondre a les publicacions de la comunitat

1. Ves a un canal i fes clic a la pestanya Comunitat. Obtén més informació sobre com els espectadors poden respondre a les teves publicacions.
  2. A sota de la publicació del creador (text, imatge, enquesta o vídeo), fes clic a Comenta.
  3. Escriu la teva resposta.
  4. Fes clic a Comenta.

A més d'escriure un missatge, també pots respondre fent clic a M'agrada  o No m'agrada . Recorda que les respostes s'associen al compte en què has iniciat la sessió.

Respondre a les enquestes de la comunitat

1. Ves a un canal i fes clic a la pestanya Comunitat
  2. A sota de l'enquesta del creador, tria la teva resposta. Al quadre de comentaris de l'enquesta pots indicar per què has triat aquesta opció.
  3. Fes clic a Vota.

A més de triar una opció de l'enquesta, també pots respondre-hi fent clic a M'agrada  o No m'agrada . Recorda que les respostes s'associen al compte en què has iniciat la sessió.