Interaccionar amb els creadors a les publicacions de la comunitat

Les publicacions de la comunitat et permeten interaccionar encara més amb els teus creadors preferits. A YouTube, pots respondre a enquestes, tests, fotos, GIF i més dels creadors.

Les publicacions de la pestanya Comunitat estan disponibles a la pestanya Comunitat del canal del creador, i és possible que les vegis al feed de la pàgina d'inici i al feed de subscripcions. Al feed de la pàgina d'inici, pots tocar Mostra totes les publicacions per introduir un feed només de publicacions de la pestanya Comunitat. Al feed, és possible que vegis publicacions de canals amb què ja has interaccionat o publicacions que creiem que et poden agradar.

Interaccionar amb publicacions

Inicia la sessió a l'aplicació YouTube per respondre a les publicacions de la pestanya Comunitat, i a les enquestes i els tests de la comunitat, i per gestionar les notificacions de les publicacions.

Nota: les notificacions de les publicacions de la pestanya Comunitat no estan disponibles en dispositius iPad.
Respondre a les publicacions de la comunitat
  1. Toca Comenta 13,3 polzades en una publicació de la pestanya Comunitat al feed de la pàgina d'inici, al feed de subscripcions o a la pestanya Comunitat.
  2. Introdueix la teva resposta al comentari o a la publicació de la pestanya Comunitat.
  3. Toca Envia .

Consell: també pots respondre tocant M'agrada o No m'agrada . Recorda que les respostes s'associen al compte en què has iniciat la sessió.

Gestionar les notificacions de les publicacions de la pestanya Comunitat

Si estàs subscrit a un canal amb publicacions de la comunitat, és possible que rebis notificacions si tens aquesta opció activada. Obtén més informació sobre com pots canviar la configuració de les notificacions. Ves al canal les notificacions del qual vols gestionar.

​Gestionar les publicacions de la comunitat al feed de subscripcions

Pots triar si vols rebre publicacions i vídeos o només vídeos al feed de subscripcions.

1. Toca Subscripcions .
  2. A la barra de filtres de la part superior, llisca cap a l'esquerra i després toca CONFIGURACIÓ.
  3. Selecciona si vols Vídeos i publicacions o Només vídeos.

​També pots gestionar totes les notificacions del canal fent clic a la campana de notificació . Tria quines notificacions vols rebre: Totes , Personalitzades o Cap .​

Ignorar les publicacions de la comunitat de la pàgina d'inici

Per ignorar totes les publicacions de la pestanya Comunitat que es mostren al feed de la teva pàgina d'inici, toca Més '' al costat de la publicació i selecciona No m'interessa.