Interaccionar amb els creadors a les publicacions de la comunitat

Les publicacions de la comunitat et permeten interaccionar encara més amb els teus creadors preferits. A YouTube, pots respondre a enquestes, tests, fotos, GIF i més dels creadors.

Les publicacions de la pestanya Comunitat estan disponibles a la pestanya Comunitat del canal del creador, i és possible que les vegis al feed de la pàgina d'inici i al feed de subscripcions.

Interaccionar amb publicacions

Inicia la sessió a YouTube en un ordinador per respondre a les publicacions de la pestanya Comunitat, i a les enquestes i els tests de la comunitat, i per gestionar-ne les publicacions.

Respondre a les publicacions i els comentaris de la comunitat

Per respondre a una publicació de la pestanya Comunitat:

1. Ves a un canal i fes clic a la pestanya Comunitat.
  2. A sota de la publicació del creador (text, imatge, enquesta, test o vídeo), fes clic a Comenta . Pots comentar una publicació o la resposta d'algú.
  3. Escriu la teva resposta.
  4. Fes clic a COMENTA.

Per respondre a un comentari d'una publicació de la pestanya Comunitat:

1. A sota d'un comentari, fes clic a RESPON.
  2. Escriu el teu comentari.
  3. Fes clic a RESPON.

Consell: també pots respondre a la publicació fent clic a M'agrada o No m'agrada . Recorda que les respostes s'associen al compte en què has iniciat la sessió.

Editar els teus comentaris a les publicacions, els tests i les enquestes de la comunitat
  1. Inicia la sessió a YouTube en un ordinador.
  2. Ves a l'historial de comentaris.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google