Kommunikeer met skeppers op Gemeenskapplasings

Met gemeenskapplasings kan jy selfs meer met jou gunstelingskeppers kommunikeer. Jy kan antwoord op skeppermeningspeilings, vasvrae, prente, GIF’s en meer op YouTube.

Gemeenskapplasings is beskikbaar op die Gemeenskapoortjie van die skepper se kanaal en dit kan dalk ook op die Tuisstroom en Intekenaarstroom wees.

Reageer op plasings

Meld by YouTube op ’n rekenaar aan om op gemeenskapplasings te antwoord, op gemeenskapmeningspeilings en -vasvrae te antwoord, en gemeenskapplasings te bestuur.

Antwoord op gemeenskapplasings en -opmerkings

Om op ’n gemeenskapplasing te antwoord

1. Gaan na ’n kanaal en klik op die Gemeenskapoortjie.
  2. Klik Maak opmerking onder die skepper se plasing (teks, prent, meningspeilings, vasvrae of video). Jy kan ’n opmerking op ’n plasing of iemand se antwoord maak.
  3. Voer jou antwoord in.
  4. Klik op MAAK OPMERKING.

Om op ’n opmerking oor ’n gemeenskapplasing te antwoord

1. Klik op ANTWOORD onder ’n opmerking.
  2. Tik jou opmerking in.
  3. Klik op ANTWOORD.

Wenk: jy kan ook op die plasing antwoord deur op Duim op  of Duim af duim af te klik. Onthou dat jou antwoorde geassosieer word met die rekening waarby jy aangemeld is.

Wysig jou opmerkings oor gemeenskapplasings, vasvrae en meningspeilings
  1. Meld op jou rekenaar by YouTube aan.
  2. Gaan na jou opmerkinggeskiedenis.