Met creators communiceren via communityposts

Via communityposts kun je op meer manieren communiceren met je favoriete creators. Je kunt op YouTube reageren op polls, quizzen, afbeeldingen, gifjes en meer van creators.

Communityposts vind je op het tabblad Community van het kanaal van de creator. Je kunt ze ook tegenkomen in je Home-feed en abonnementsfeed. Tik in de Home-feed op Alle posts bekijken om een feed met alleen communityposts te openen. In de feed kunnen posts staan van kanalen waar je eerder interactie mee hebt gehad of posts die je volgens ons leuk zult vinden.

Interactie met posts

Log in bij de YouTube-app om op communityposts, -polls en -quizzen te reageren en om je meldingen over communityposts te beheren.

Reageren op communityposts
  1. Tik op Reageren  bij een communitypost in de Home-feed, in de abonnementsfeed of op het tabblad Community.
  2. Antwoord op de communitypost of een specifieke reactie.
  3. Tik op Sturen .

Tip: Je kunt ook reageren door op Like  of Dislike  te tikken. Vergeet niet dat je reacties zijn gekoppeld aan het account waarop je bent ingelogd.

Meldingen over communityposts beheren

Als je geabonneerd bent op een kanaal met communityposts, kan het zijn dat je meldingen ontvangt als je jezelf daarvoor hebt aangemeld. Meer informatie over het wijzigen van je instellingen voor meldingen. Ga naar het kanaal waarvoor je de meldingen wilt beheren.

Communityposts in je abonnementsfeed beheren

Je kunt instellen of je posts én video's of alleen video's krijgt in je abonnementsfeed.

1. Tik op Abonnementen .
  2. Swipe in de filterbalk bovenin naar links en dan tik op INSTELLINGEN.
  3. Selecteer of je Video's en posts of Alleen video's wilt zien.

Je kunt ook alle kanaalmeldingen beheren door op de meldingsbel te klikken. Kies welke meldingen je wilt: Alles , Gepersonaliseerd of Geen .

Communityposts afwijzen vanuit je Home-feed

Je kunt communityposts in je Home-feed afwijzen door naast een post op Meer  te tikken en Niet geïnteresseerd  te selecteren.