Registrer deg for å motta eller kutte e-post fra YouTube

Slå på e-post fra YouTube

Du kan velge å motta e-post om YouTube-aktiviteten din. Du kan også velge om du vil motta e-post om generelle oppdateringer, kunngjøringer og personlige tips for YouTube-kanalen din, i varslingsinnstillingene for kontoen din.

1. Logg på YouTube.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt  og så Innstillinger .
  3. På menyen til venstre klikker du på Varsler.
  4. Velg innstillingene dine under «E-postvarsler».

Slå av e-post fra YouTube

For å slå av et e-postvarsel klikker du på linken for å avslutte abonnementet nederst i e-posten. Du kan også velge å avslutte abonnementet på bestemte typer e-post eller all e-post fra YouTube.