Registrer deg for å motta eller kutte e-post fra YouTube

Slå på e-post fra YouTube

Du kan registrere deg for å motta e-poster om YouTube-aktiviteten din. Du kan også velge om du vil motta e-post om generelle produktoppdateringer samt skaperoppdateringer og -kunngjøringer i varslingsinnstillingene for kontoen din.

1. Logg på YouTube.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt  og så Innstillinger .
  3. Klikk på Varsler i delen til venstre.
  4. Velg ønskede innstillinger under «E-postvarsler».

Slå av e-post fra YouTube

For å slå av et e-postvarsel klikker du på linken for å avslutte abonnementet nederst i e-posten. Du kan også velge å avslutte abonnementet på bestemte typer e-post eller all e-post fra YouTube.