Abonner eller avslutt abonnementet på e-post fra YouTube

Slå på e-post fra YouTube

Du kan velge å motta e-post om YouTube-aktiviteten din, generelle oppdateringer og kunngjøringer eller personlige tips for YouTube-kanalen din – dette angir du i varselinnstillingene for kontoen din.

1. Logg på YouTube.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt  og så Innstillinger .
  3. I menyen til venstre klikker du på Varsler.
  4. Velg Send meg e-poster om YouTube-aktiviteten min
  5. Under «Jeg vil gjerne motta e-postoppdateringer fra YouTube om:» kan du merke av i følgende bokser:
    • Generelle oppdateringer, kunngjøringer og videoer: for eksempel nyhetsbrev, nye produkter og nye funksjoner.
    • YouTube-kanalen min: oppdateringer, kunngjøringer og personlig tilpassede tips: for eksempel nye funksjoner som skapere kan bruke for å utvikle kanalene sine, invitasjoner til arrangementer og partnermuligheter.
    • Oppdateringer, kunngjøringer og anbefalinger for YouTube TV.

Slå av e-post fra YouTube

For å slå av et e-postvarsel klikker du på linken for avslutning av abonnement nederst i e-posten. Du kan også velge å avslutte abonnementet på bestemte typer e-post eller all e-post fra YouTube.

Avslutt abonnementet på bestemte typer e-post

Hvis du vil avslutte abonnementet på bestemte typer e-post fra YouTube, går du til varselsinnstillingene for kontoen din:

1. Logg på YouTube.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt  og så Innstillinger .
  3. I menyen til venstre klikker du på Varsler.
  4. Under «Jeg vil gjerne motta e-postoppdateringer fra YouTube om:» fjerner du avmerkingen i boksene for de typene e-postoppdateringer du ikke lenger ønsker å motta.

Avslutt abonnementet på all e-post

Hvis du vil avslutte abonnementet på all e-post fra YouTube, går du til varselsinnstillingene for kontoen din:

1. Logg på YouTube.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt  og så Innstillinger .
  3. I menyen til venstre klikker du på Varsler.
  4. Velg Send meg bare nødvendige e-poster med tjenestekunngjøringer.