Velg å motta eller velg bort e-post fra YouTube

Slå på e-post fra YouTube

Slik velger du å motta eller velger du bort e-postvarsler fra YouTube

Du kan velge å motta e-poster om YouTube-aktiviteten din. Du kan også velge om du vil motta e-post om generelle produktoppdateringer, skaperoppdateringer og skaperkunngjøringer i varslingsinnstillingene for kontoen din.

1. Logg på YouTube.
  2. Velg profilbildet ditt  etterfulgt av Innstillinger .
  3. Klikk på Varsler i delen til venstre.
  4. Velg ønskede innstillinger under «E-postvarsler».

Slå av e-post fra YouTube

For å slå av et e-postvarsel klikker du på linken for å avslutte abonnementet nederst i e-posten. Du kan også velge å avslutte abonnementet på bestemte typer e-post eller all e-post fra YouTube.