YouTube-sähköpostiviestien ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

YouTube-sähköpostiviestien ottaminen käyttöön

Voit tilata YouTube-toimintaasi liittyvät sähköpostit, kuten yleiset päivitykset ja ilmoitukset tai YouTube-kanavallesi personoidut vinkit, tilin ilmoitusasetuksista.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset .
  3. Valitse vasemmasta valikosta Ilmoitukset.
  4. Valitse asetukset kohdasta Sähköposti-ilmoitukset.

YouTube-sähköpostiviestien poistaminen käytöstä

Jos haluat peruuttaa sähköposti-ilmoitukset, klikkaa sähköpostiviestin alareunasta perumislinkkiä. Voit perua kaikki YouTuben sähköpostiviestit tai vain tiettyjä aiheita käsittelevät viestit.