YouTube-sähköpostiviestien ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

YouTube-sähköpostiviestien ottaminen käyttöön

Voit tilata YouTube-toimintaasi liittyvät sähköpostit. Yleiset tuotepäivitykset sekä sisällöntuottajien uutiset ja ilmoitukset voi valita tilin ilmoitusasetuksista.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset "".
  3. Valitse vasemmalta Ilmoitukset.
  4. Valitse kohdasta Sähköposti-ilmoitukset haluamasi asetukset.

YouTuben sähköpostiviestien laittaminen pois päältä

Jos haluat peruuttaa sähköposti-ilmoitukset, klikkaa sähköpostiviestin alareunasta perumislinkkiä. Voit perua kaikki YouTuben sähköpostiviestit tai vain tiettyjä aiheita käsittelevät viestit.