YouTube-sähköpostiviestien valinta käyttöön tai pois käytöstä

YouTube-sähköpostiviestien ottaminen käyttöön

Voit tilata YouTube-toimintaasi tai yleisiin päivityksiin ja ilmoituksiin liittyvät sähköpostit tai YouTube-kanavallesi personoidut vinkit tilin ilmoitusasetuksissa.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset .
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ilmoitukset.
  4. Valitse Lähetä minulle sähköpostilla tietoa YouTube-toiminnastani
  5. Siirry kohtaan Haluan, että YouTube lähettää minulle sähköpostilla ilmoituksia näistä aiheista. Valitse niiden aiheiden valintaruudut, joiden viestejä haluat:
    • Yleiset päivitykset, ilmoitukset ja videot: Esimerkiksi uusia tuotteita ja ominaisuuksia koskevat tiedotukset sekä uutiskirjeet
    • Oma YouTube-kanava: päivitykset, ilmoitukset ja personoidut vinkit: Esimerkiksi uudet sisällöntuottajille suunnatut kanavan kehittämiseen tarkoitetut ominaisuudet, tapahtumakutsut ja kumppanuusmahdollisuudet
    • YouTube TV ‑päivitykset, ‑ilmoitukset ja ‑suositukset

YouTube-sähköpostiviestien poistaminen käytöstä

Jos haluat peruuttaa sähköposti-ilmoitukset, klikkaa sähköpostiviestin alareunasta perumislinkkiä. Voit perua kaikki YouTuben sähköpostiviestit tai vain tiettyjä aiheita käsittelevät viestit.

Tiettyjä aiheita koskevien sähköpostiviestien peruuttaminen

Voit peruuttaa tiettyjä aiheita koskevat YouTube-sähköpostiviestit tilin ilmoitusasetuksissa:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset .
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ilmoitukset.
  4. Siirry kohtaan Haluan, että YouTube lähettää minulle sähköpostilla ilmoituksia näistä aiheista. Poista niiden aiheiden valinnat, joiden viestejä et halua saada.

Kaikkien sähköpostiviestien peruuttaminen

Voit peruuttaa kaikki YouTube-sähköpostiviestit tilin ilmoitusasetuksissa:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset .
  3. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ilmoitukset.
  4. Valitse Lähetä minulle vain pakolliset palveluilmoitukset.