YouTube-sähköpostiviestien ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

YouTube-sähköpostiviestien laittaminen päälle

YouTuben sähköposti-ilmoitusten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Voit tilata YouTube-toimintaasi liittyvät sähköpostit. Yleiset tuotepäivitykset sekä sisällöntuottajien uutiset ja ilmoitukset voi valita tilin ilmoitusasetuksista.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Ilmoitukset.
  4. Valitse kohdasta Sähköposti-ilmoitukset haluamasi asetukset.

YouTube-sähköpostiviestien laittaminen pois päältä

Jos haluat peruuttaa sähköposti-ilmoitukset, klikkaa sähköpostiviestin alareunasta perumislinkkiä. Voit perua kaikki YouTuben sähköpostiviestit tai vain tiettyjä aiheita käsittelevät viestit.