Tilvælg eller fravælg mails fra YouTube

Slå mails fra YouTube til

I din kontos indstillinger for underretninger kan du tilvælge at modtage mails om din YouTube-aktivitet, generelle opdateringer og meddelelser eller personlige tips til din YouTube-kanal.

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit kontoikon > Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Underretninger i menuen til venstre.
  4. Vælg Send mig mails om min YouTube-aktivitet
  5. Under "Jeg vil gerne modtage mailopdateringer fra YouTube om" skal du markere afkrydsningsfelterne for at få oplysninger om:
    • Generelle opdateringer, meddelelser og videoer: Det kan for eksempel være nye produkter, nye funktioner og nyhedsbreve.
    • Min YouTube-kanal: Opdateringer, meddelelser og personlige tips: Det kan for eksempel være nye funktioner for youtubere, der vil have deres kanaler til at vokse, begivenhedsinvitationer og partnerskabsmuligheder.

Slå mails fra YouTube fra

Hvis du vil slå en underretning via mail fra, skal du blot klikke på linket til afmelding nederst i mailen. Du kan også vælge at afmelde dig visse typer mails eller alle mails fra YouTube.

Afmeld visse typer af mails

Hvis du vil afmelde visse typer af mails fra YouTube, skal du gå til din kontos indstillinger for underretninger:

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit kontoikon > Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Underretninger i menuen til venstre.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for de typer af mailopdateringer, du ikke længere ønsker, under "Jeg vil gerne modtage mailopdateringer fra YouTube om".

Afmeld alle mails

Gå til din kontos indstillinger for underretninger, hvis du vil afmelde alle mails fra YouTube:

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit kontoikon > Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Underretninger i menuen til venstre.
  4. Vælg Send kun mails med nødvendige servicemeddelelser.