Tilvælg eller fravælg mails fra YouTube

Slå mails fra YouTube til

I din kontos indstillinger for notifikationer kan du tilvælge at modtage mails om din YouTube-aktivitet, generelle opdateringer og meddelelser eller personlige tips til din YouTube-kanal.

1. Log ind på YouTube.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede  og så Indstillinger .
  3. Klik på Notifikationer i menuen til venstre.
  4. Vælg Send mig mails om min YouTube-aktivitet
  5. Under "Jeg vil gerne modtage mailopdateringer fra YouTube om" skal du markere afkrydsningsfelterne for at få oplysninger om:
    • Generelle opdateringer, meddelelser og videoer: Det kan for eksempel være nye produkter, nye funktioner og nyhedsbreve.
    • Min YouTube-kanal: Opdateringer, meddelelser og personlige tips: Det kan for eksempel være nye funktioner for youtubere, der vil have deres kanaler til at vokse, begivenhedsinvitationer og partnerskabsmuligheder.
    • Opdateringer, meddelelser og anbefalinger fra YouTube TV.

Slå mails fra YouTube fra

Hvis du vil slå en notifikation via mail fra, skal du klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Du kan også vælge at afmelde dig visse typer mails eller alle mails fra YouTube.

Afmeld visse typer af mails

Hvis du vil afmelde visse typer af mails fra YouTube, skal du gå til din kontos indstillinger for underretninger:

1. Log ind på YouTube.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede  og så Indstillinger .
  3. Klik på Notifikationer i menuen til venstre.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne for de typer af mailopdateringer, du ikke længere ønsker, under "Jeg vil gerne modtage mailopdateringer fra YouTube om".

Afmeld alle mails

Gå til din kontos indstillinger for underretninger, hvis du vil afmelde alle mails fra YouTube:

1. Log ind på YouTube.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede  og så Indstillinger .
  3. Klik på Notifikationer i menuen til venstre.
  4. Vælg Send kun mails med nødvendige servicemeddelelser.