Tilvælg eller fravælg mails fra YouTube

Slå mails fra YouTube til

I din kontos indstillinger for notifikationer kan du tilvælge at modtage mails om din YouTube-aktivitet, generelle opdateringer og meddelelser eller personlige tips til din YouTube-kanal.

1. Log ind på YouTube.
  2. Øverst til højre skal du klikke på dit profilbillede  og derefter Indstillinger .
  3. Klik på Notifikationer i menuen til venstre.
  4. Vælg dine præferencer under "Notifikationer via mail".

Slå mails fra YouTube fra

Hvis du vil slå en notifikation via mail fra, skal du klikke på afmeldingslinket nederst i mailen. Du kan også fravælge visse typer mails eller alle mails fra YouTube.