Activar o desactivar els correus electrònics de YouTube

Activar els correus electrònics de YouTube

Com es poden activar o desactivar les notificacions per correu electrònic de YouTube

Pots activar l'opció per rebre correus electrònics sobre la teva activitat a YouTube. A la configuració de notificacions del compte, pots triar rebre novetats generals del producte i anuncis i novetats per a creadors.

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Selecciona la teva foto de perfil  i després Configuració .
  3. A la secció de l'esquerra, fes clic a Notificacions.
  4. A "Notificacions per correu electrònic", selecciona les teves preferències.

Desactivar els correus electrònics de YouTube

Per desactivar una notificació per correu electrònic, fes clic a l'enllaç per cancel·lar la subscripció que trobaràs al final del correu electrònic. També pots optar per cancel·lar la subscripció a determinats tipus de correus electrònics o a tots els correus electrònics de YouTube.