Informes d'estat de les pujades

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Baixar fitxers d'estat des del Gestor de continguts

Després de processar un full de càlcul, YouTube publica fitxers d'estat en què s'indiquen les accions que ha fet en processar el paquet i s'especifica si s'han dut a terme correctament.

Per veure els fitxers d'estat del contingut que has penjat:

1. Fes clic a la pestanya Els meus paquets que hi ha a sota de DISTRIBUCIÓ DE CONTINGUT al menú de l'esquerra.
  2. Fes clic al paquet.  Es generaran fitxers d'estat per als paquets que s'hagin acabat de processar.
  3. Fes clic al botó Exporta per baixar l'informe d'estat.

Fitxers d'estat enviats per correu electrònic

YouTube també envia els fitxers d'estat a l'adreça electrònica que s'indica a la configuració de pujada (un correu electrònic per fitxer de metadades). Pots modificar l'adreça electrònica anant a Configuració al menú de l'esquerra i seleccionant Comptes del programa per penjar vídeos.

Noms de fitxer dels informes

El nom de fitxer de l'informe d'estat es basa en el fitxer de metadades que s'ha utilitzat en la pujada. A la taula següent es mostra el nom del fitxer de l'informe d'estat que es faria servir si "metadades.csv" fos el nom del fitxer de metadades original:

Nom del fitxer Tipus Notes
status-metadades.csv.xml Fitxer d'estat XML Format XML obsolet
report-metadades.csv Fitxer d'estat CSV
errors-metadades.csv Fitxer d'errors CSV

Especificacions dels fitxers d'informes

Cada informe conté una capçalera i diverses files separades per comes. Les columnes varien en funció de la plantilla de metadades que s'hagi utilitzat per ingerir el paquet. N'hi ha dues que figuren en tots els informes: Número de fila i Estat. Les altres poden variar segons el tipus de plantilla i el tipus de dades penjades. És possible que s'ometin algunes columnes de l'informe si no s'utilitzen.

Nom de la columna Descripció Tipus de plantilles
Número de fila Número de fila a la plantilla de metadades

Tots els tipus de plantilles

Estat "Processats correctament" o "Errors" Tots els tipus de plantilles
Canal Identificador del canal Vídeos web
Identificador personalitzat Identificador personalitzat proporcionat Totes les plantilles en què s'actualitzen recursos
Miniatura personalitzada Nom de fitxer de la miniatura proporcionada Vídeos web
Identificador de vídeo Identificador del vídeo Vídeos web, vídeos musicals i localització
Identificador del recurs Identificador del recurs Totes les plantilles en què s'actualitzen recursos
Identificador de la reclamació Identificador de la reclamació Vídeos web
Fitxer de vídeo Fitxer de vídeo proporcionat Vídeos musicals
ISRC Codi ISRC Vídeos musicals i gravacions de so
Pista d’àudio Fitxer d'àudio proporcionat Gravacions de so i localització
Fitxer de subtítols Fitxer de subtítols proporcionat Localització
Identificador del recurs de composició proporcionat Valors de la columna asset_id Composicions
Identificador del recurs de composició actualitzat Recursos de composició actualitzats Composicions
Identificador del recurs de gravació de so proporcionat Valors de la columna related_asset_id Composicions
Identificador del recurs de gravació de so actualitzat Recursos de gravació de so actualitzats Composicions
ISWC Codi ISWC Composicions
Fitxer de material gràfic en format panoràmic Fitxer de material gràfic en format panoràmic proporcionat Programes
Fitxer de material gràfic en format quadrat Fitxer de material gràfic en format quadrat proporcionat Programes
Identificador personalitzat programa Identificador personalitzat del programa Temporades
Identificador personalitzat de temporada Identificador personalitzat de la temporada Temporades

Especificacions dels fitxers d'errors

Si s'esmenten errors a l'informe d'estat, es proporcionaran més dades sobre els errors al fitxer d'errors.

Nom de la columna Descripció
Codi d'error Codi d'error intern, cadena
Gravetat Gravetat de l'error ("PERMANENT_ERROR" o "WARNING")
Missatge d'error Informació detallada sobre l'error
Posicions Files de la plantilla de metadades afectades per l'error