Sol·licitar la revisió humana de vídeos marcats amb el missatge "No és adequat per a la majoria dels anunciants"

Si el teu vídeo no és adequat per a la majoria dels anunciants, tindrà una icona amb el símbol del dòlar de color groc al costat: . En aquest article s'explica com es marquen els vídeos com a "limitats" i com es pot sol·licitar una altra revisió.

Un vídeo es marca amb el missatge "No és adequat per a la majoria dels anunciants" en els casos següents:

Com s'aplica l'estat de monetització

Durant el procés de pujada, utilitzem l'aprenentatge automàtic per determinar si un vídeo compleix les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants. També comprovem les reproduccions en directe programades. Abans que s'emetin en directe, els nostres sistemes n'analitzen el títol, la descripció, la miniatura i les etiquetes.

Si no saps del cert per què el teu vídeo té la icona groga, consulta les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants. Assegura't de revisar el títol, la descripció, la miniatura i les etiquetes del vídeo. És possible que els vídeos sense títol o metadades no proporcionin prou context perquè els nostres sistemes puguin entendre si el contingut és adequat per a tots els anunciants.

Quan es pot sol·licitar una revisió

Comprova que el vídeo compleixi els criteris descrits a les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants. Si el teu vídeo compleix tots els criteris especificats en els apartats "Aquest contingut pot obtenir ingressos per publicitat", has de sol·licitar una revisió. Obtén més informació sobre com funcionen les revisions de la monetització.

Apel·lar contra una restricció d'idoneïtat per a anuncis

Sabem que els nostres sistemes no sempre l'encerten. Si veus una icona groga i creus que els nostres sistemes han comès un error, pots sol·licitar una revisió humana. Les revisions s'envien a un expert i les decisions que pren serveixen per millorar els nostres sistemes.

Nota: suprimir el vídeo i tornar-lo a penjar no solucionarà el problema.

Per enviar una apel·lació:

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Contingut .
  3. Ves al vídeo per al qual vols presentar l'apel·lació.
  4. Al costat del vídeo, a la columna Restriccions, passa el cursor per sobre de l'opció Idoneïtat per a anuncis.
  5. Fes clic a Sol·licita una revisió. Segueix les instruccions en pantalla.

Nota: només tens l'opció d'apel·lar si el teu vídeo és apte. Quan hagis enviat una apel·lació, el text que es mostra al costat del vídeo s'actualitzarà per indicar l'estat de l'apel·lació.

Sol·licitar una revisió addicional de la restricció d'idoneïtat per a anuncis

És possible que el teu vídeo sigui apte per sol·licitar una altra revisió humana. Per saber si el teu vídeo és apte, utilitza aquest flux d'autoajuda.

Comprova la idoneïtat per sol·licitar una revisió addicional

Com funciona el procés d'apel·lació

Quan sol·licites una revisió humana, un expert analitza el vídeo. Dedica temps a mirar-lo i a revisar-ne el contingut, el títol i les metadades per determinar si compleix les nostres directrius sobre contingut adequat per a anunciants. Obtén més informació sobre com funcionen les revisions de la monetització.

Quan s'hagi pres una decisió final sobre el teu vídeo, rebràs una notificació per correu electrònic.

Nota: tingues en compte que l'estat de la icona del vídeo pot canviar després d'enviar-lo a revisió. Els nostres sistemes continuen executant anàlisis fins que es completa la revisió.

Quant dura el procés de revisió

Som conscients de la importància que tenen aquestes revisions per a tu i per als teus ingressos. Les revisions humanes poden tardar fins a 7 dies. Un cop finalitzada la revisió, rebràs un correu electrònic amb la decisió sobre la monetització. Després d'una revisió addicional, la decisió del revisor és definitiva i l'estat de monetització del vídeo no canviarà.

Evitar restriccions futures d'idoneïtat per a anuncis

Si vols evitar restriccions en el futur, durant el procés de pujada, pots utilitzar l'eina d'autocertificació. Per obtenir més informació, consulta la pàgina "Comprovacions" de la informació general sobre l'autocertificació de YouTube.
Nota: els resultats de les comprovacions de drets d'autor i d'idoneïtat per a anuncis no són definitius. Per exemple, el vídeo pot veure's afectat per reclamacions manuals de Content ID, tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor i canvis en la configuració del vídeo que es produeixin en el futur. Si les metadades del vídeo es canvien després de publicar-lo i ja no és adequat per mostrar-hi anuncis, és possible que vegis noves restriccions de monetització a la llista de vídeos.