Förhandsgranskningar av video

Med förhandsgranskningar av video kan du se en förhandsgranskning på tre sekunder av en video innan du tittar på den.

När du håller muspekaren över en videos miniatyr på datorn eller scrollar förbi en video vid mobilsökning ser du en förhandsgranskning på tre sekunder. När förhandsgranskningen av video har spelats upp ser du videons miniatyr.

Förhandsgranskningar av video visas bara om du har inaktiverat infogad spelare.

Lägga till förhandsgranskningar av video i dina uppladdade videor

Tittare kan se förhandsgranskningar av video på flikarna Hem, Prenumerationer och Populärt. De kan också se dem på visningssidorna och i sökresultaten. Förhandsgranskningar är bara tillgängliga på vissa webbläsare (Chrome version 32 och Opera version 19 och senare).

Förhandsgranskning av video är tillgängligt för de flesta videor som är längre än 30 sekunder. Om tittaren har inaktiverat den infogade spelaren aktiveras förhandsgranskningar av video automatiskt för kvalificerade videor. De kanske inte läggs till i alla videor som är längre än 30 sekunder.

Vi använder olika kriterier, till exempel videons ämne och innehåll, för att lista ut vilka videor som kan ha förhandsgranskningar. Om du inte ser en förhandsgranskning av en video inom två dagar är videon för tillfället inte kvalificerad.

Använda förhandsgranskning av video

Du behöver inte göra något för att se förhandsgranskningar av video. Ett klipp från första halvan av videon väljs automatiskt ut i vårt system.

Vi rekommenderar att du anpassar videominiatyrerna även om det finns en förhandsgranskning av video. Miniatyrer visas när förhandsgranskningen inte är aktiv.

Inaktivera förhandsgranskning med ljud på en smart-tv

1. Öppna Inställningar.
  2. Välj Förhandsgranskningar med ljud och sedan Av.