Previsualitzacions de vídeo

Les previsualitzacions de vídeo et permeten veure una previsualització de tres segons d'un vídeo abans de mirar-lo.

Si passes el cursor per sobre de la miniatura d'un vídeo a l'ordinador, o si et desplaces cap avall d'un vídeo a la cerca mòbil, veuràs una previsualització de 3 segons. Un cop s'hagi reproduït la previsualització del vídeo, en veuràs la miniatura.

Només veuràs les previsualitzacions de vídeo si tens el reproductor inserit desactivat.

Afegir previsualitzacions de vídeo als vídeos que penges

Els espectadors poden veure previsualitzacions de vídeo a les pestanyes Inici, Subscripcions i Tendències, i també a les pàgines de visualització i als resultats de cerca. Les previsualitzacions només estan disponibles en determinats navegadors d’ordinador (versió 32 de Chrome, versió 19 d'Opera i versions posteriors).

Les previsualitzacions de vídeo estan disponibles per a la majoria de vídeos de més de 30 segons. Si l'espectador té desactivat el reproductor inserit, les previsualitzacions de vídeo s'activen automàticament per als vídeos aptes, però és possible que no s'afegeixin a tots els vídeos de més de 30 segons.

Per determinar quins vídeos poden tenir previsualitzacions, utilitzem diversos criteris, com ara el tema i el contingut del vídeo. Si no veus la previsualització d'un vídeo en un termini de dos dies, vol dir que actualment el vídeo no és apte.

Utilitzar previsualitzacions de vídeo

No cal que facis res per obtenir previsualitzacions de vídeo. El nostre sistema selecciona automàticament un clip de la primera meitat del vídeo per mostrar-lo.

Encara que un vídeo tingui una previsualització, has de personalitzar-ne la miniatura. Les miniatures es veuen quan la previsualització del vídeo no està activa.

Desactivar les previsualitzacions amb so al televisor intel·ligent

1. Obre Configuració
  2. Selecciona Previsualitzacions amb so i selecciona Desactiva.