Velg kommentarinnstillinger

Du kan endre kommentarinnstillingene i YouTube Studio eller fra videosiden i YouTube-appen. Finn ut mer om de ulike kommentarinnstillingene.

YouTube Comments: Replying, Filtering and Moderating

Du kan ikke endre innstillingene for kommentarer i disse tilfellene:

Endre standardinnstillingene for kommentarer

Standardinnstillingene for kommentarer gjelder for nye videoer og foruminnlegg. Eksisterende videoer og foruminnlegg påvirkes ikke.

Slik endrer du kommentarinnstillingene i YouTube Studio:

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innstillinger på menyen til venstre.
  3. Velg Fellesskap etterfulgt av Standardinnstillinger.
  4. Velg standardinnstillingene dine under «Kommentarer på kanalen din».
  5. Velg Lagre.

Endre kommentarinnstillinger for enkeltvideoer

Du kan endre kommentarinnstillingene for enkeltvideoer via Innhold-siden. Med masseredigering kan du dessuten endre kommentarinnstillingene for flere videoer samtidig.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på miniatyrbildet til en video.
  4. Rull etterfulgt av klikk på VIS MER.
  5. Velg kommentarinnstillingene du vil bruke, under «Kommentarer og vurderinger».
  6. Klikk på Lagre.

Du kan også gjøre følgende:

1. Logg på YouTube-appen på mobilenheten din.
  2. Gå til en av videoene dine.
  3. Trykk på Kommentarer under videoen eller til høyre for YouTube Shorts-videoen.
  4. Trykk på Innstillinger .
  5. Trykk på Kommentarer under For denne videoen for å endre innstillingene.
Finn ut mer om hvordan du endrer kommentarinnstillingene for foruminnlegg.

Endre standard kommentarvisning

Du kan endre rekkefølgen på kommentarene på den aktuelle videosiden. Kommentarene kan sorteres etter popularitet eller dato.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre.
  3. Klikk på miniatyrbildet til en video.
  4. Rull etterfulgt av klikk på VIS MER.
  5. Velg Sorter etter under «Kommentarer og vurderinger».
  6. Velg mellom Mest populære og Nyeste.
  7. Klikk på Lagre.