Ondersteuning voor aankopen en betaalde lidmaatschappen op YouTube

Heb je een vraag over YouTube of YouTube Music? Of heb je hulp nodig bij een aankoop op YouTube?

Je kunt contact opnemen met support voor hulp bij het volgende:

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • Super Chat, kanaallidmaatschap en andere aankopen
  • Tv-programma's en films die je hebt gekocht

Hieronder lees je hoe je contact met ons opneemt.

Contact opnemen met support

Mobiele YouTube-app

1. Selecteer je profielfoto in de mobiele YouTube-app.
  2. Selecteer Hulp en feedback.

YouTube.com

1. Ga naar het gedeelte 'Betaalde lidmaatschappen' van YouTube.com.
  2. Klik op deze pagina op je profielfoto.
  3. Selecteer Hulp.
  4. Selecteer Meer support nodig?

YouTube Music

1. Selecteer je profielfoto in de mobiele YouTube Music-app of op music.youtube.com
  2. Selecteer Hulp en feedback.

Contact leggen met de YouTube Help-community

Raadpleeg onze YouTube Help-kanalen op social media voor extra support:

Onze teams voor klantenondersteuning staan klaar om je te helpen in een van de volgende talen:
EnglishFrançaisEspañolPortuguêsItaliano日本語한국인русский

Als je geen van deze talen spreekt, kun je een terugbetaling aanvragen door dit formulier in te vullen. Je aanvraag wordt binnen 24 uur verwerkt.