Support voor betaalde YouTube-producten

Heb je een vraag over een aankoop die je op YouTube hebt gedaan?

Als je op YouTube een aankoop hebt gedaan of een actief betalend lid bent, kun je contact met ons opnemen voor support bij aankopen of lidmaatschappen. Zo vraag je support aan:

1. Inloggen: Zorg dat je bent ingelogd op het account waarmee je de aankoop hebt gedaan.

Tip: Selecteer je profielfoto bovenaan deze Helpcentrum-pagina om te zien op welk account je nu bent ingelogd. De aankopen en lidmaatschapsinformatie die bij dit account horen, vind je op youtube.com/purchases.

2. Contact: Als je bent ingelogd op een account dat in aanmerking komt voor support, zie je onderaan deze Helpcentrum-pagina de optie Contact. Selecteer Contact en volg de instructies.

Opmerkingen:
  • Als je een terugbetaling van een niet-goedgekeurde of onbekende transactie wilt aanvragen, maar de optie Contact niet ziet, volg je de stappen in dit artikel voor support.
  • Als je om een andere reden een terugbetaling wilt aanvragen en de transactie-ID van je aankoop hebt, dien je je verzoek in via dit formulier.
  • Niet alle betalingen voor YouTube-services en -lidmaatschappen kunnen worden terugbetaald. Lees eerst ons teruggavebeleid om te checken of je aankoop in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Voor extra support kun je contact met ons opnemen via onze YouTube Help-kanalen op social media: