Få support til YouTubes betalingsprodukter

Har du spørgsmål til et køb, du har foretaget på YouTube?

Hvis du har købt noget på YouTube, eller du er et aktivt betalende medlem, kan du kontakte os for at få hjælp til køb og medlemskaber. Sådan finder du dine supportmuligheder:

1. Log ind: Sørg for, at du er logget ind på den konto, som du brugte til at foretage det køb, du vil have hjælp til.

Tip! Du kan tjekke, hvilken konto du er logget ind på, ved at vælge dit profilbillede øverst på denne side i Hjælp. Hvis du vil se oplysninger om køb og medlemskaber på den konto, du er logget ind på, skal du gå til youtube.com/purchases.

2. Kontakt os: Hvis du er logget ind på en konto, der kan få support, kan du se muligheden Kontakt os nederst på denne side i Hjælp. Vælg Kontakt os, og følg vejledningen.

Bemærk!
  • Hvis du ikke kan se muligheden Kontakt os og gerne vil anmode om refusion for en uautoriseret eller ukendt debitering, skal du følge vejledningen i denne artikel for at få support.
  • Hvis du har en anden grund til at anmode om refusion, og du har transaktions-id'et for dit køb, skal du sende din anmodning ved hjælp af denne formular.
  • Det er ikke alle betalinger for YouTube-tjenester og -medlemskaber, der kan refunderes. Før du indsender din anmodning, skal du sætte dig ind i vores refusionspolitikker for at sikre dig, at dit køb er kvalificeret til en refusion.

Du kan få mere support og hjælp til YouTube på vores sociale kanaler: