Verktyg och tjänster för spel och livestreaming

Gör livestreamen mer engagerande och interaktiv med verktyg från tredje part och tjänster som är tillgängliga för YouTube Live och YouTube Gaming.

Obs! Produkterna nedan har inte utvecklats eller godkänts av Google, så det är viktigt att du utvärderar dem och fastställer vad som passar bäst för dig och ditt företag.

Verktyg för spel och livestreaming

Verktyg Beskrivning
Discord Ta communityn till nästa nivå med Discords moderna app för röst- och textchatt. Kristallklar röst, stöd för flera servrar och kanaler, mobilappar och annat. Med Discord får dina sponsorer tillgång till privata röst- och textservrar.
Gameshow Gameshow är ett plattformsoberoende program som utvecklats för att ge innehållsskapare med spelkanaler nya produktionsnivåer för sina livestreamar.
GameWisp Med GameWisp får YouTubare prenumerationsverktyg för att engagera tittarna och tjäna pengar.
IFTTT.com IFTTT (If This, Then That) är en kostnadsfri, webbaserad tjänst från tredje part som sammankopplar olika appar, tjänster och enheter. Innehållsskapare kan nu använda IFTTT i Superchatt. Det är ett roligt och interaktivt sätt för tittarna att engagera sig. Läs mer om IFTTT och Superchatt.
Infiniscene Med Infiniscene kan du livestreama direkt från webbläsaren. Logga bara in med ditt Google-konto, lägg till det du vill dela och välj Sänd live. Ta streaming till nästa nivå utan komplicerad konfiguration. Du slipper bithastigheter och komplicerade omkodarinställningar.
Nightbot {Nightbot är en chattbot som du kan använda till att automatisera moderering och nya funktioner i livestreamens chatt så att du får mer tid att underhålla tittarna.
StreamElements StreamElements är en allt-i-ett-verktygssats för streamare. Bland funktionerna återfinns streamöverlagringar (grafikpaket), en chatbot för att få tittarna att engagera sig mer, ett drickssystem och rapporter efter streamar som skickats till din inkorg. Deras supportteam hjälper dig att ställa in din stream och att få ut mesta möjliga av deras verktyg.
Streamlabs Belöna lojala tittare med popupaviseringar i streamen. Använd flera olika betalningsalternativ för att ta emot donationer, hantera donationsmål, lägg till etiketter på scener bland annat.
XSplit Broadcaster & Gamecaster Med XSplit Gamecaster kan du enkelt streama och spela in dina bästa spelögonblick med ett enda klick. Det är enkelt, lätt att använda och perfekt när du vill dela ditt spelande med resten av världen.

Ytterligare resurser

Om du behöver hjälp med att välja kodningsprogram för att streama till YouTube kan du ta en titt på listan över Live Verified-enheter och -programvara.

Läs mer om hur du skapar dina egna verktyg för livestreaming och YouTube Gaming i våra YouTube Live API-dokument.