Verktyg och tjänster för spel och livestreaming

Gör livestreamen mer intressant och interaktiv med verktyg och tjänster från tredje part som är tillgängliga för YouTube Live.

Obs! Produkterna nedan har inte utvecklats eller godkänts av Google LLC, så det är viktigt att du utvärderar dem och fastställer vad som passar bäst för dig och ditt företag.

Verktyg för spel och livestreaming

Verktyg Beskrivning
Discord Ta communityn till nästa nivå med Discords moderna app för röst- och textchatt. Kristallklar röst, flera alternativ för stöd för servrar och kanaler, mobilappar och annat. Med Discord får dina medlemmar tillgång till privata röst- och textservrar.
GameWisp Med GameWisp får YouTubare prenumerationsverktyg för att intressera tittarna och generera intäkter.
IFTTT.com IFTTT (If This, Then That) är en webbaserad tjänst från tredje part som sammankopplar olika appar, tjänster och enheter. Kreatörer kan nu använda IFTTT i Super Chat. Det är ett roligt och interaktivt sätt för tittarna att interagera med Super Chat. Läs mer om IFTTT och Super Chat.
Infiniscene Med Infiniscene kan du livestreama direkt från webbläsaren. Logga helt enkelt in med ditt Google-konto, lägg till det du vill dela och välj Sänd live. Uppgradera din stream utan komplicerad konfiguration. Du slipper bithastigheter och komplicerade omkodarinställningar.
Nightbot Nightbot är en chattbot som du kan använda till att automatisera moderering och nya funktioner.
StreamElements StreamElements är en allt-i-ett-verktygssats för streamare. Bland funktionerna återfinns streamöverlagringar (grafikpaket), en chatbot för att få tittarna att engagera sig mer, ett drickssystem och rapporter efter streamar som skickats till din inkorg. Deras supportteam hjälper dig att ställa in din stream och att få ut mesta möjliga av deras verktyg.
Streamlabs Belöna lojala tittare med popupaviseringar i streamen. Ta emot donationer med flera betalningsalternativ, hantera donationsmål, lägg till etiketter på scener med mera.
XSplit Broadcaster & Gamecaster Med XSplit Gamecaster kan du enkelt streama och spela in dina bästa spelögonblick med ett enda klick. Det är enkelt, lätt att använda och perfekt när du vill dela ditt spelande med resten av världen.
Yuzzitpro

Med YuzzitPro kan du ta höjdpunkter från livestreamen. Du behöver inte vänta tills evenemanget är slut utan kan klippa och lägga upp ögonblick på sociala medier med ett klick. Dessutom behöver du inte ha en dyr dator, eftersom YuzzitPro är molnbaserat och kan användas via webbläsaren. Det är så enkelt att du inte behöver någon utbildning.

Fler resurser

Om du behöver hjälp med att välja kodningsprogram för att streama till YouTube kan du ta en titt på listan över Live Verified-enheter och -programvara.

Läs mer om hur du skapar dina egna verktyg för livestreaming med våra YouTube Live API-dokument.