Verktøy og tjenester for gaming og direktesendinger

Du kan gjøre direktesendingen din mer engasjerende og interaktiv med tredjepartsverktøy og -tjenester som er tilgjengelige for YouTube Live.

Merk: Ingen av produktene som står oppført nedenfor, er laget av eller godkjent av Google LLC. Det er viktig at du vurderer produktene og velger det som passer best for deg eller bedriften din.

Verktøy for gaming og direktesendinger

Verktøy Beskrivelse
Discord Ta brukerfellesskapet ditt til neste nivå med den moderne Discord-appen for tale- og tekstchat. Krystallklar tale, støtte for flere kanaler og tjenere, mobilapper med mer. Med Discord får medlemmene dine tilgang til private tale- og teksttjenere.
GameWisp Med GameWisp får YouTube-brukere abonnementsverktøy som gjør at de kan engasjere seerne og tjene penger.
IFTTT.com IFTTT (If This, Then That) er en nettbasert tredjepartstjeneste som kobler sammen forskjellige apper, tjenester og enheter. Superchat fungerer nå sammen med IFTTT, slik at skapere kan legge til en morsom og interaktiv måte seerne kan bruke Superchat på. Finn ut mer om IFTTT og Superchat.
Infiniscene Med Infiniscene kan du sende direkte rett fra nettleseren din. Du trenger bare å logge på med Google-kontoen din, legge til det du vil dele, og velge Send direkte. Ta sendingen din til neste nivå uten komplisert oppsett. Du trenger ikke lenger tenke på bithastigheter og kompliserte enkoderinnstillinger.
Nightbot Nightbot er en chatbot som gjør at du kan automatisere chatten i direktesendingen din med moderering og nye funksjoner.
StreamElements StreamElements er et alt-i-ett-verktøy til bruk under strømming. Det har funksjoner for strømmeoverlegg (grafikkpakke), en chatbot som kan gi bedre seerengasjement, et tipssystem og strømmerapporter som sendes til innboksen din etter sending. Brukerstøtten til StreamElements kan hjelpe deg med å konfigurere strømmen din og få mest mulig ut av verktøyene deres.
Streamlabs Med Streamlabs kan du belønne seerne dine med stilige varsler i forgrunnsvinduer mens du sender direkte. Du kan motta donasjoner via flere betalingsmåter, administrere donasjonsmål, legge til etiketter i scener og mye annet.
XSplit Broadcaster og Gamecaster Med XSplit Gamecaster kan du strømme og ta opp de beste spilløyeblikkene dine med ett klikk. Programmet er enkelt å bruke og passer perfekt når du vil dele spillingen din med verden.
YuzzitPro

Med YuzzitPro kan du trimme høydepunkter fra direktesendingen din. Du trenger ikke å vente til arrangementet er over – du kan opprette klipp og legge ut øyeblikk fra sendingen på sosiale medier med ett klikk. Du trenger ikke noen dyr datamaskin for å bruke YuzzitPro. Programmet er skybasert, så du har tilgang til det fra nettleseren. Det er så enkelt å bruke at du ikke trenger noen innføring.

Flere ressurser

Hvis du trenger hjelp med å velge enkoderprogramvare for å strømme til YouTube, kan du ta en titt på listen over enheter og programvare med YouTube-godkjenning av direktesendinger.

Du finner også mer informasjon om hvordan du lager dine egne verktøy for direktesendinger, i YouTube Live API-dokumentasjonen.