Peli- ja livestriimauksen työkalut ja palvelut

Saat livestriimistäsi entistä kiinnostavamman ja interaktiivisemman käyttämällä YouTube Liveen saatavilla olevia kolmannen osapuolen työkaluja ja palveluita.

Huom. Yksikään seuraavista tuotteista ei ole Google, LLC:n valmistama tai tukema, joten tutustu tuotteisiin huolella ja mieti, sopiiko joku niistä sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

Peli- ja livestriimauksen työkalut

Työkalu Kuvaus
Discord Discord on moderni yhteisöllinen ratkaisu ääni- ja tekstichatiin. Sen etuja ovat esimerkiksi erittäin kirkas ääni, palvelimien ja kanavien lukuisat tukivaihtoehdot, mobiilisovellukset ja paljon muuta. Discordissa voit tarjota jäsenillesi pääsyn yksityisille ääni- ja tekstipalvelimille.
GameWisp GameWisp tarjoaa YouTube-käyttäjille tilaustyökaluja yleisön kiinnostuksen kasvattamiseen ja kaupallistamiseen.
IFTTT.com IFTTT (If This, Then That) on kolmannen osapuolen verkkopohjainen palvelu, joka yhdistää eri sovellukset, palvelut ja laitteet. Super Chat toimii nyt IFTTT:n kanssa, ja näin sisällöntuottajat voivat tarjota katsojille hauskoja ja interaktiivisia tapoja käyttää Super Chatia. Lue lisää IFTTT:stä ja Super Chatista.
Infiniscene Infiniscenen avulla voit striimata suoraan verkkoselaimestasi. Kirjaudu Google-tilillesi, lisää jaettava sisältö ja valitse Go Live. Päivitä striimisi ilman monimutkaisia määrityksiä, siirtonopeusongelmia tai monimutkaisia enkooderiasetuksia.
Nightbot Nightbot on chatbot, joka valvoo livestriimisi chattia automaattisesti ja tuo siihen uusia ominaisuuksia.
StreamElements StreamElements sisältää kattavan valikoiman striimaajan työkaluja, kuten striimin peittokuvat (grafiikkapaketti), chatbotin parempaan yleisön aktivointiin, tippausjärjestelmän ja striimin jälkeen sähköpostiisi lähetettävät raportit. Tukitiimi auttaa sinua striimin määrittämisessä ja työkalujen tehokkaassa hyödyntämisessä.
Streamlabs Palkitse uskollisia katsojiasi kiittämällä heitä näyttävällä ponnahdusilmoituksella. Ota vastaan lahjoituksia eri maksutavoilla, hallinnoi lahjoitustavoitteita, nimeä otoksia ja paljon muuta.
XSplit Broadcaster & Gamecaster XSplit Gamecasterin avulla voit striimata ja tallentaa parhaat pelihetkesi helposti yhdellä klikkauksella. Sen avulla pelivideoiden jakaminen onnistuu kätevästi ja helposti.
YuzzitPro

YuzzitPron avulla voit luoda livestriimeistä kohokohtia. Tapahtuman päättymistä ei tarvitse odottaa, vaan voit leikata lyhyen klipin ja postata sen someen yhdellä klikkauksella. YuzzitPro on selaimella käytettävä pilvipalvelu, joten et tarvitse kallista tietokonetta. Sen käyttö on helppoa ilman perehtymistäkin.

Lisää materiaaleja

Jos kaipaat apua YouTube-striimauksessa käytettävän koodausohjelmiston valintaan, tutustu Live Verified ‑laitteiden ja ‑ohjelmistojen listaan.

Lisätietoja omien livestriimaustyökalujen kehittämisestä on YouTube Live API ‑sovellusliittymän dokumentaatiossa.