YouTube Premium och stöd för innehållsskapare

Som medlem i YouTube Premium får du många exklusiva förmåner som annonsfria videor. Dessutom stödjer du dina favoritinnehållsskapare på YouTube.

Hur YouTube Premium stödjer innehållsskapare

Innehållsskaparna är YouTubes själ och hjärta. Vi vill se till att de får ersättning för sitt arbete och delar därför annonsintäkter med dem när du tittar på annonser på YouTube. Om du är medlem i YouTube Premium ser du inga annonser. Då delar vi istället din månatliga medlemsavgift med innehållsskaparna. Det bästa av allt är att dina favoritinnehållsskapare tjänar mer pengar ju fler av deras videor du tittar på.

Kostnaden för premiumfunktioner

Med YouTube Premium har du möjligheten att betala för ett paket med premiumfunktioner på YouTube, precis som med andra betaltjänster. Vi vill erbjuda ett prisvärt medlemskap och har därför inkluderat förmåner som uppspelning i bakgrunden, tillgång till YouTube Originals och möjlighet att ladda ned videor för att titta offline. Du får en bättre upplevelse på YouTube och hjälper samtidigt till att ge innehållsskaparna ersättning för innehållet.