YouTube Premium og støtte for skapere

Som YouTube Premium-abonnent kan du få spesielle fordeler, som videoer uten annonser, mens du likevel støtter YouTube-skaperne du liker best.

Slik støttes skaperne gjennom YouTube Premium

Skaperne er selve hjertet av YouTube. For å sikre at de får kompensasjon for jobben de gjør, deler vi annonseinntektene med dem når du ser annonser på YouTube. Hvis du abonnerer på YouTube Premium, ser du ingen annonser, så da deler vi i stedet den månedlige betalingen din med skaperne. Prikken over i-en er at jo flere videoer du ser fra favorittskaperne dine, desto mer penger tjener de.

Premiumfunksjoner

Gjennom YouTube Premium betaler du for en rekke premiumfunksjoner på YouTube, på samme måte som med de andre betalte abonnementene våre. Vi vil at du skal føle at du får valuta for pengene, så vi har inkludert fordeler som avspilling i bakgrunnen, tilgang til YouTube Originals og muligheten til å laste ned videoer og se dem senere uten nett. Dermed får du en bedre YouTube-opplevelse samtidig som skaperne fortsatt får lønn for jobben med å lage innholdet du ser på.