YouTube Premium og støtte til skabere

Som YouTube Premium-medlem opnår du fordele som f.eks. videoer uden annoncer, samtidig med at du støtter dine foretrukne YouTube-skabere.

Sådan støtter YouTube Premium skabere

Skaberne er YouTubes hjerte. For at sikre, at de bliver kompenseret for deres arbejde, deler vi annonceomsætningen med dem, når du ser annoncer på YouTube. Som YouTube Premium-medlem ser du ikke annoncer, og derfor deler vi dit månedlige medlemsgebyr med skaberne. Det bedste af det hele er, at jo flere videoer, du ser fra dine foretrukne skabere, jo flere penge tjener de.

Pris for Premium-funktioner

Ligesom andre betalte medlemskabstjenester giver YouTube Premium dig mulighed for at betale for en række Premium-funktioner på YouTube. Vi vil gerne have, at du får mest muligt ud af dit medlemskab, så vi har inkluderet fordele som f.eks. afspilning i baggrunden, adgang til YouTube Originals og mulighed for at downloade videoer, så du kan se dem offline. Det giver dig mulighed for at forbedre din YouTube-oplevelse, mens du samtidig er med til at sikre, at skabere fortsat bliver kompenseret for deres indhold.