YouTube Premium i suport als creadors

Com a membre de YouTube Premium pots gaudir d'avantatges, com ara vídeos sense anuncis, i alhora continuar donant suport als teus creadors de YouTube preferits.

Com YouTube Premium dona suport als creadors

Els creadors són l'ànima de YouTube i, per assegurar-nos que la seva feina es veu recompensada, hi compartim els ingressos dels anuncis que veus a YouTube. Si ets membre de YouTube Premium, com que no veus cap anunci, compartim la teva quota de subscripció mensual amb els creadors. I el millor de tot és que, com més vídeos dels teus creadors preferits vegis, més diners guanyaran.

Cost per les funcions prèmium

Com qualsevol altre servei de subscripció de pagament, YouTube Premium et dona l'oportunitat de pagar per un grup de funcions prèmium a YouTube. Volem que treguis el màxim profit de la teva subscripció. Per aquest motiu, pots gaudir d'avantatges com ara la reproducció en segon pla, l'accés a YouTube Originals i l'opció de baixar vídeos per veure'ls sense connexió. Això et permet gaudir encara més de YouTube alhora que els creadors continuen sent recompensats pel seu contingut.