Smart-tv-apparater och streamingenheter

Styr vad du tittar på härnäst genom att ansluta telefonen eller surfplattan till YouTube-appen på tv:n.

Du kan välja mellan att spela upp en video direkt eller lägga till den i tv-kön. Med tv-kön kan du skapa en lista med videor på tv:n. Du behöver inte välja en ny video när den du tittar på är slut.

Tillgänglighet för smart-tv

• Android TV
  • Funai
  • HiSense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio
Obs! Om du är medlem i YouTube TV och vill titta på YouTube TV på din tv finns mer information i hjälpcentret för YouTube TV.

Styra din tv-kö

Visa, lägg till och ta bort videor från tv-kön.

Lägga till videor i tv-kön

1. Tryck på Mer bredvid videon du vill lägga till.
  2. Tryck på Lägg till i kön.

Visa din tv-kö

Din tv-kö visas i ett mindre fönster längst ned på YouTube-sidan på din telefon.

• Svep upp över det mindre fönstret för att öppna det och se din kö.

Ta bort videor från tv-kön

1. Visa din tv-kö.
  2. Tryck på Mer bredvid videon du vill ta bort.
  3. Tryck på Ta bort från din tv-kö.

Automatisk uppspelning

När du har spelat upp videorna i kön får du förslag på fler videor med automatisk uppspelning. Funktionen är aktiverad som standard, men du kan inaktivera den.

Inaktivera automatisk uppspelning

1. Visa din tv-kö.
  2. Använd skjutreglaget längst ned i kön för att inaktivera automatisk uppspelning.