Älytelevisiot ja striimauslaitteet

Yhdistä puhelin tai tabletti TV:n YouTube-sovellukseen, niin voit valita, mitä katsot seuraavaksi

Kun valitset videon, voit joko katsoa sen heti tai lisätä sen TV-jonoon. TV-jonon avulla voit luoda videolistan katsottavaksi televisiossa. Sinun ei siis tarvitse valita uutta videota aina, kun edellinen loppuu.

Yhteensopivat älytelevisiot

• Android TV:t
  • Funai
  • HiSense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio
Huom. Jos olet YouTube TV:n jäsen ja haluat katsella YouTube TV:tä televisiolla, katso lisätietoja YouTube TV:n ohjekeskuksesta.

TV-jonon hallinnointi

Voit lisätä videoita TV-jonoon sekä katsoa ja poistaa jonossa olevia videoita.

Videoiden lisääminen TV-jonoon

1. Napauta lisättävän videon vierestä Lisää
  2. Valitse Lisää jonoon.

TV-jonon katsominen

Jonosi näkyy videon katselusivulla näytön alareunassa.

Videoiden poistaminen TV-jonosta

1. Siirry TV-jonon kohdalle.
  2. Napauta poistettavan videon vierestä Lisää .
  3. Valitse Poista TV-jonosta.

Automaattinen toisto

Kun kaikki jonossa olevat videot on toistettu, Automaattinen toisto ‑ominaisuus ehdottaa uusia videoita ja aloittaa niiden toiston automaattisesti. Automaattinen toisto on oletuksena päällä, mutta voit myös ottaa sen pois päältä.

Automaattisen toiston ottaminen pois päältä

1. Siirry TV-jonon kohdalle.
  2. Ota Automaattinen toisto pois päältä jonon alla olevalla liukusäätimellä.
    • Liukusäädin muuttuu harmaaksi ja vasemmalla näkyy teksti "Automaattinen toisto on pois päältä".