Älytelevisiot ja striimauslaitteet (esimerkiksi Roku)

Kun olet yhdistänyt puhelimen, tabletin tai tietokoneen television YouTube-sovellukseen, voit ohjata videoiden katselua yhdistetyllä laitteella.

Kun valitset videon, voit joko katsoa sen heti tai lisätä sen TV-jonoon. TV-jonon avulla voit luota videolistan katsottavaksi televisiossa, eikä sinun tarvitse valita uutta videota aina edellisen päätyttyä.

Yhteensopivat älytelevisiot

• Android TV:t
  • Funai
  • HiSense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio

Huom. Jos olet YouTube-TV-jäsen ja haluat katsella YouTube-TV:tä televisiolla, lue lisätietoja YouTube-TV:n ohjekeskuksesta.

TV-jonon hallinnointi

Voit lisätä videoita TV-jonoon, tarkastella TV-jonoa ja poistaa videoita TV-jonosta.

Videoiden lisääminen TV-jonoon

1. Napauta videota, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse +TV-jono.

TV-jonon tarkasteleminen

1. Napauta  avataksesi videosoittimen koko näytön tilaan.
  2. Valitse TV-jono.

Videoiden poistaminen TV-jonosta

1. Napauta  avataksesi videosoittimen koko näytön tilaan.
  2. Valitse  TV-jono
  3. Etsi video, jonka haluat poistaa TV-jonosta
  4. Napauta .
  5. Valitse Poista TV-jonosta.

Automaattinen toisto

Kun kaikki jonossa olevat videot on toistettu, YouTube ehdottaa automaattisesti uusia videoita ja aloittaa niiden toiston. Automaattinen toisto on oletuksena käytössä, mutta sen voi myös poistaa käytöstä.

Automaattisen toiston poistaminen käytöstä

1. Muodosta yhteys TV-laitteeseen ja valitse toistettava video.
  2. Avaa automaattisen toiston asetus napauttamalla katselusivulla toistojonon otsikkoa.
  3. Poista automaattinen toisto käytöstä näytön alaosassa olevalla valitsimella.