Her kan du se YouTube: Understøttede enheder, kabel- og satellitudbydere

Du kan se YouTube på tv via din computer, telefon eller tablet, men du kan også se det via mange andre forskellige enheder, der er tilgængelige rundt om i verden.

Vi arbejder hele tiden på at levere YouTube til nye enheder. Fortæl os, hvilken enhed du gerne vil have understøttet i fremtiden.

Bemærk! YouTube er muligvis ikke tilgængeligt på visse enhedsmodeller, selvom enhedsproducenten er angivet nedenfor.

Spillekonsoller

Microsoft
  • Xbox Series X|S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
  • Xbox 360

Nintendo

• Switch

SONY

• PlayStation 5
  • PlayStation 4 Pro
  • PlayStation 4
  • PlayStation 3

Smart-tv

• Amazon Fire TV Editions
  • Android-fjernsyn
  • Funai
  • Fjernsyn med Google TV
  • Hisense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Samsung
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • VIZIO

Streamingenheder

• Amazon Fire TV
  • Android TV-streamingenheder
  • Apple TV (4. generation eller nyere)
  • Chromecast
  • Streamingenheder med Google TV
  • Roku
  • TiVo

Kabel- og satellitudbydere

YouTube er tilgængeligt på de fleste kabel- og satellitenheder, herunder Android-baserede enheder fra kabel- og satellitoperatører. Du kan få flere oplysninger om de specifikke enheder, der understøttes, direkte hos din kabel- eller satellitudbyder.