Televisors intel·ligents i dispositius de reproducció en continu

Controla què vols veure a continuació connectant el telèfon o la tauleta a l'aplicació YouTube del televisor.

Quan selecciones un vídeo, pots reproduir-lo immediatament o bé afegir-lo a la cua del televisor. Aquesta funció et permet crear una llista de vídeos per veure'ls al televisor sense haver de seleccionar un vídeo nou cada cop que acaba l'anterior.

Disponibilitat en televisors intel·ligents

• Android TV
  • Funai
  • Hisense
  • LG
  • Panasonic
  • Philips
  • Pioneer
  • Sharp
  • Skyworth
  • Sony
  • TCL
  • Toshiba
  • TPV
  • Vestel
  • Vizio
Nota: si ets membre de YouTube TV i vols gaudir-ne al televisor, consulta el Centre d'ajuda de YouTube TV per obtenir més informació.

Controlar la cua del televisor

Afegeix vídeos a la cua del televisor, o mira'n i suprimeix-ne.

Afegir vídeos a la cua del televisor

1. Toca Més  al costat del vídeo que vols afegir.
  2. Toca Afegeix a la cua.

Veure la cua del televisor

La cua del televisor es mostrarà en una finestra minimitzada a la part inferior de la pàgina de YouTube del teu telèfon.

• Fes lliscar la finestra minimitzada cap amunt per obrir i veure la cua.

Suprimir vídeos de la cua del televisor

1. Mira la cua del televisor.
  2. Toca Més  al costat del vídeo que vols suprimir.
  3. Toca Suprimeix de la cua del televisor.

Reproducció automàtica

Quan arribis al final de la cua, la funció de reproducció automàtica et recomanarà més vídeos i els reproduirà automàticament. Aquesta funció està activada de manera predeterminada, però pots desactivar-la.

Desactivar la reproducció automàtica

1. Mira la cua del televisor.
  2. A la part inferior de la cua, utilitza el control lliscant per desactivar la reproducció automàtica.