Få hjälp som ideell kreatör på YouTube

Det här innehållet är för deltagare i YouTubes ideella program. Läs mer om hur du går med i YouTubes ideella program.

Är du partner i YouTubes ideella program eller en del av den nya YouTube Giving-upplevelsen kan vi hjälpa dig om du har problem med att konfigurera din ideella kanal på YouTube.

Klicka på knappen Kontakta oss nedan och berätta om problemet för att få hjälp med det. Kontaktformuläret är endast tillgängligt om du är inloggad på det konto som är kopplat till kanalen som är registrerad i YouTubes ideella program.

Kontakta oss

Om du vill hitta strategier för att förbättra din ideella kanal kan du använda våra resurser för kreatörer.