Obtenir ajuda com a creador de YouTube d'una organització sense ànim de lucre

Aquest contingut està destinat als membres del Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube. Obtén informació sobre com pots unir-t'hi.

Si ets un partner d'aquest programa, o si formes part de la nova experiència YouTube Giving, podem ajudar-te a configurar el canal de YouTube de la teva organització sense ànim de lucre.

Fes clic al botó de contacte de sota per explicar-nos quin problema tens i t'enviarem un correu electrònic per ajudar-te a solucionar-lo. El formulari de contacte només està disponible si has iniciat la sessió al compte associat al canal registrat al Programa per a entitats sense ànim de lucre de YouTube.

Contacta amb nosaltres

Si vols aprendre estratègies per fer créixer la teva organització sense ànim de lucre, utilitza els nostres recursos per a creadors.