Gestionar un compte de marca

Fins ara, els comptes de marca es podien utilitzar amb diversos serveis de Google. A partir del 4 d'agost de 2021, els comptes de marca només es podran enllaçar a canals de YouTube i es designaran amb el text "(limitat a YouTube)". Aquesta actualització no afectarà els comptes de marca existents, només els que es creïn a partir del 4 d'agost de 2021.

Pots configurar i gestionar un compte específicament per a la teva marca. Pots utilitzar YouTube amb el teu compte de marca per tenir presència en línia.

Consell: si tens un Compte de Google d'un centre d'educació primària o secundària, no pots utilitzar-lo per crear un compte de marca.

Com funcionen els comptes de marca

Diferències entre els comptes de marca i els Comptes de Google normals

Els comptes de marca es poden enllaçar a un canal de YouTube, però no a altres serveis de Google. Diverses persones podeu gestionar conjuntament un compte de marca mitjançant els vostres Comptes de Google. No us caldran un nom d'usuari ni una contrasenya diferents. Un compte pot tenir diversos propietaris i gestors o bé estar gestionat per una sola persona.

• Els propietaris poden dur a terme la major part de les accions i controlar qui gestiona el compte. Tots els comptes han de tenir un propietari principal.
  • Els gestors de comunitats poden fer les mateixes coses que els gestors, amb la diferència que no poden utilitzar YouTube.

Crear un compte de marca

Pots crear un compte per a la teva empresa o marca en crear un canal de YouTube.

Consultar els comptes de marca

Podeu cercar tots els vostres comptes de marca i canviar d'un compte a un altre.

Consultar els vostres comptes

1. A l'iPhone o l'iPad, obre un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. A "Els teus comptes de marca", tria un compte.

Obtén més informació sobre com pots canviar de compte.

Fer canvis als comptes

Editar la informació bàsica

Pots afegir, canviar o suprimir la informació bàsica sobre la teva empresa o marca.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Trieu el compte que vulgueu modificar.
  4. Toqueu Edita la informació del compte.
  5. A la secció que voleu modificar, toqueu Edita Edita.
    • Opcional: és possible que a la part inferior dreta vegeu l'opció Afegeix informació Afegeix informació. Podeu tocar-la per afegir més informació al compte.
  6. Afegiu, modifiqueu o suprimiu la informació que vulgueu.

Obteniu informació sobre com podeu controlar quina informació es comparteix.

Canviar la persona que gestiona un compte

Si sou el propietari d'un compte de marca, podeu afegir-hi persones perquè us ajudin a gestionar-lo. Podeu decidir el grau de control que cada persona té del compte.

Obteniu informació sobre com podeu afegir gestors nous a un compte.

Triar quan es volen rebre correus electrònics
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Toqueu Preferències de correu electrònic.
  4. Canvieu quan voleu rebre notificacions sobre els comptes. Els canvis es desaran automàticament.

Suprimir o restaurar un compte de marca

Només podeu suprimir un compte de marca si en sou propietari. Si suprimiu el compte, tot el seu contingut se suprimirà de tots els serveis de Google.

Important: ha de fer almenys set dies que sou propietari d'un compte per poder suprimir-lo o restaurar-lo. Si fa menys temps, rebreu un missatge d'error.

Suprimir un compte
  1. A l'iPhone o l'iPad, obre un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Trieu el compte que voleu suprimir.
  4. Toca Suprimeix el compte.
  5. Introdueix la contrasenya.
  6. Llegeix la informació atentament i accepta les condicions.
  7. Toca Suprimeix el compte.
Restaurar un compte

Si heu suprimit el compte recentment, és possible que el pugueu recuperar.

1. A l'iPhone o l'iPad, obre un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a la secció Comptes de marca del vostre Compte de Google.
  3. Toqueu Comptes suprimits.
  4. Al costat del compte que voleu restaurar, toqueu Restaura aquest compte de marca Restaura aquest compte de marca. El compte restaurat es mostrarà a la vostra llista de comptes de marca.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda