Vi modtager i øjeblikket mange supporthenvendelser. Du kan forvente længere ventetid end normalt vedrørende spørgsmål via mail, chat og @TeamYouTube på Twitter.

Brug din Google-konto til YouTube

Du skal have en Google-konto for at logge ind på YouTube. En Google-konto fungerer i alle Google-produkter (f.eks. Gmail, Blogger, Maps, YouTube og mange flere).

Kom godt i gang | Hvordan og hvorfor du skal logge ind på YouTube og oprette en YouTube-kanal

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Hvis du har været logget ind i nogen af disse produkter før, har du allerede en Google-konto. Log ind ved at angive den mailadresse, som du har brugt til disse produkter. Hvis du f.eks. bruger Gmail, er det dit Gmail-brugernavn. Hvis du ikke har en Google-konto, kan du oprette en på YouTube.

Her er et par vigtige ting, som er værd at huske om Google-konti og YouTube:

• Du logger ind på YouTube med din Google-konto. Du kan logge ind på YouTube ved at angive mailadressen og adgangskoden til din Google-konto. Hvis du logger ind på din Google-konto på en anden Google-tjeneste, efter at du har tilmeldt dig YouTube, er du automatisk logget ind på YouTube.
  • Hvis du sletter din Google-konto, vil du også slette dine YouTube-data, blandt andet alle videoer, kommentarer og abonnementer. Før du sletter din Google-konto, skal du bekræfte, at du forstår, at alle dine data i alle Google-tjenester, bl.a. YouTube, derved bliver slettet.
Nogle ældre, ubenyttede YouTube-kanaler (oprettet før maj 2009) er muligvis ikke del af en Google-konto. Disse kanaler skal muligvis føjes til en Google-konto, før de kan bruges.

Når du logger ind på YouTube med din Google-konto, kan du drage fordel af mange YouTube-funktioner:

• Synes godt om videoer
  • Gem foretrukne
  • Abonner på kanaler
  • Se senere
  • Afspilningshistorik
  • Rapporter videoer

YouTube kan også give personligt tilpassede videoanbefalinger baseret på de videoer, som du har set, og dine abonnementer.

Hvis du ikke har nogen tidligere afspilningshistorik, fjernes YouTube-funktioner, der er afhængige af din afspilningshistorik for at kunne give videoanbefalinger, f.eks. anbefalinger på YouTube-startsiden.

Medmindre du opretter en kanal, er du ikke offentligt synlig på YouTube. Din aktivitet er helt privat. Hvis du vil uploade dine egne videoer, kommentere videoer eller oprette playlister, kan du til enhver tid oprette en YouTube-kanal.