Blockera vänner

När du blockerar en vän på YouTube kan personen inte dela videor eller chatta med dig på YouTube. Personen kan inte heller se eller kommentera material du har lagt upp, och blockeras på vissa andra Google-produkter och -tjänster.

Blockera användare

1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna Meddelanden.
  3. Välj fliken Vänner
  4. Klicka på menyikonen More menu icon bredvid en väns namn och klicka på Blockera.

​Avblockera användare

1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna avsnittet Blockerade användare i Google-kontot.
  3. En lista över konton du har blockerat i alla Googles produkter visas.
  4. Om du vill ta bort en blockering väljer du Ta bort  vid den personens namn.