Blokkér venner

Når du blokkerer en YouTube-venn, kan ikke vedkommende dele videoer eller chatte med deg på YouTube. Vedkommende kan heller ikke se eller kommentere innhold du har lagt ut. I tillegg blokkeres personen i enkelte andre Google-produkter og -tjenester.

Blokkér brukere

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til Meldinger.
  3. Velg Venner-fanen.
  4. Klikk på menyikonet More menu icon ved siden av navnet til en venn, og klikk deretter på Blokkér.

Opphev blokkeringen av brukere

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til Blokkerte brukere-delen av Google-kontoen din.
  3. Du ser en liste over kontoer du har blokkert i forskjellige Google-produkter.
  4. For å oppheve blokkeringen av en person velger du Fjern ved siden av navnet til vedkommende.