Vrienden blokkeren

Als je een YouTube-vriend blokkeert, kan die persoon geen video's met je delen en niet met je chatten op YouTube. Geblokkeerde vrienden kunnen door jou geposte content niet zien en er niet op reageren. Ook kunnen ze geen contact met je leggen in bepaalde andere Google-producten en -services.

Gebruikers blokkeren

1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar Berichten.
  3. Selecteer het tabblad Vrienden
  4. Klik op het pictogram Menu More menu icon naast de naam van een vriend en klik op Blokkeren.

Blokkeren van gebruikers opheffen

1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar het gedeelte Geblokkeerde gebruikers van je Google-account.
  3. Je ziet een lijst met accounts die je hebt geblokkeerd voor Google-producten.
  4. Als je een blokkering wilt opheffen, selecteer je naast de naam van die persoon de optie Verwijderen .