Kavereiden estäminen

Kun estät YouTube-kaverin, hän ei voi enää jakaa sinulle videoita tai chatata kanssasi YouTubessa. Tämä kaveri ei voi myöskään nähdä tai kommentoida julkaisemaasi sisältöä, ja esto on voimassa myös joissakin muissa Googlen tuotteissa ja palveluissa.

Käyttäjien estäminen

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Valitse Viestit.
  3. Valitse Kaverit-välilehti.
  4. Klikkaa kaverin nimen vieressä olevaa valikkokuvaketta More menu icon ja valitse Estä.

​Käyttäjien eston kumoaminen

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Siirry Google-tilisi Estetyt käyttäjät ‑osioon.
  3. Näet luettelon tileistä, jotka olet estänyt Googlen eri tuotteissa.
  4. Voit kumota eston valitsemalla käyttäjän nimen vierestä Poista .